293 total views

…și probabil distribuția continuă…

După publicarea articolului „Constantin Rădulescu, se îmbolnăvesc copiii”, mai mulți părinți ne-au scris în privat, ne-au transmis poze cu produsul de panificație – corn mucegăit – sau ne-au spus „așa a fost și al Anastasiei în acestă dimineață”, „și fata a primit la fel”, „și la noi la nr. X băiatul meu tot așa l-a primit” și toate acestea sunt menționate unele chiar și în spațiul public.

Așadar, toate școlile din municipiu au primit corn mucegăit și autoritățile locale nu scot un cuvânt. Nimeni nu a sărit ca ars ca la Maternitate și să dispună de urgență o anchetă. Totuși, am aflat că sunt profesori care au făcut adresă către Consiliul Județean, că sfătuiesc părinții să se adreseze instituțiilor – Protecția Consumatorului și Direcția Sănătate Publică. Mai mult, se pare că toate produsele de panificație vin cu un singur transport, la început de săptămână sau poate chiar în weekend, și sunt depozitate undeva în Bujoreni. Acum, care ar fi depozitul, în ce condiții sunt depozitate, cine face distribuția în școli, nu știm.

La toate cele menționate ar trebui să ne răspundă urgent responsabilul cu licitația, în speță, Consiliul Județean Vâlcea, care doarme, deși pentru o singură imagine cu un sertar și un cearșeaf murdar, atât Rădulescu cât și Gutău au avut reacții. Acum, când e vorba de copii și când internetul s-a umplut de imagini și comentarii că elevii au primit corn mucegăit și riscăm să-i vedem pe la urgențe, nici Rădulescu și nici Gutău (că vorbim de școlile din Râmnicu Vâlcea) nu au ieșit public să dispună în regim de urgență o anchetă și evident stoparea de distribuție a produselor de panificație până la soluționarea celor sesizate.

Copiii nu votează!

Și totuși, din câți consilieri locali și județeni, directori de instituții, parlamentari, oameni de afaceri și lista poate continua, au copii sau nepoți la școală, de ce unul nu a iești public să sesizeze acest incident? Doar părinții fără obligații politice au reacționat și o colegă jurnalist.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.