134 total views

Deputatul Constantin Rădulescu, liderul interimar al PSD Vâlcea, este dovada vie că generaţia tânără a PSD este mai comunistă în gândire decât dinozaurii partidului. Săptămâna trecută, senatorul Laurenţiu Coca a anunţat noua conducere a organizaţiei că va ţine o conferinţă de presă pe tema Pactului pentru Vâlcea. Acţiunea l-a dat complet peste cap şi a încercat să saboteze conferinţa de presă printr-o acţiune penibilă – a sunat ziariştii care aveau contracte de imagine cu el şi i-a rugat să nu participe la conferinţă, pentru că era contracandidatul lui la şefia partidului.

Senatorul a aflat din greşeală despre iniţiativa şefului său de partid de la ziariştii sunaţi. Animozitatea a fost provocată de înscrierea senatorului Coca în cursa pentru preşedinţia Organizaţiei Judeţene unde Constantin Rădulescu îşi doreşte să fie unicul candidat. Senatorul îşi doreşte şi nu prea funcţia, fiind aruncat în faţă de pesediştii din teritoriu care nu suportă ideea că PSD Vâlcea ar putea deveni moştenirea familiei Rădulescu. Coca a recunoscut că deocamdată tatonează terenul.

„Ştiţi că eu am fost şi voi fi un om de echipă. În momentul acesta facem anumite evaluări. În cadrul organizaţiei vâlcene vor fi alegeri la organizaţiile orăşeneşti, comunale, municipale. Întotdeauna, unui partid îi face bine competiţia. S-ar putea să fie mult mai mulţi care vor vrea să candideze la această funcţie. În momentul acesta îmi evaluez echipa”, a precizat senatorul Laurenţiu Coca. Senatorul a precizat că va candida doar la şefia partidului, nu şi la şefia CJ deoarece, obligaţia revine celui care deţine funcţia de lider al organizaţiei judeţene. Astfel, în cazul unor alegeri parţiale la CJ, Costantin Rădulescu va fi candidatul PSD Vâlcea, chiar dacă nu va avea şanse de reuşită în faţa deputatului liberal Cristian Buican, aşa cum candidatura de la Primăria Râmnicului îi revine liderului Organizaţiei Municipale PSD Râmnicu Vâlcea, primarul interimar Ion Gigi Matei.

Vâlcenii, chemaţi să dea soluţii Guvernului Ponta

Senatorul PSD Laurenţiu Coca şi-a propus să implice societatea civilă în actul de guvernare al Guvernului Ponta prin ,,Pactul pentru Vâlcea”, un proiect menit să repare golurile de legislaţie şi soluţii economice pentru judeţul Vâlcea.
„Dacă toate partidele politice au reuşit să facă un pact la prezidenţiale pe mai multe domenii de activitate, având în vedere că situaţia la Vâlcea este aşa cum este, avem interimar la Consiliul Judeţean, la Primăria Râmnicului, discuţiile şi comentariile sunt deosebite. Aş dori ca împreună cu dumneavoastră, cu mass-media, alături de sindicate, de societatea civilă, de ONG-uri, de patronate, de administraţie, să găsim 10 puncte, să facem o platformă, ca până la data alegerilor din 2016, toate partidele politice şi toţi cei pe care i-am amintit aici să poate să adere. Deci, vreau să creăm, începând de astăzi, o platformă de dezbatere privind acest lucru. Ştim că în Vâlcea sunt foarte multe probleme, că sunt foarte multe discuţii. Nu trebuie să le spun eu, pentru că majoritatea dintre dumneavoastră le ştiţi foarte bine, lovindu-vă zi de zi de ele. Vă rog să facem împreună acest parteneriat şi, împreună, să facem mese rotunde, întâlniri, pentru ca acest lucru să devină realizabil. Avem nevoie de 10 puncte după care acest judeţ să se poată ghida economic, politic, social. Am spus 10 puncte, pentru că este foarte important ca din aceste 10 măcar 5 să funcţioneze. Cred că împreună, într-un parteneriat, putem face ceva ca pe perioada acestui interimat să meargă totul bine. Am ajuns la concluzia că trebuie să începem să facem ceva, ţinând cont de ceea ce se întâmplă în judeţul Vâlcea”, a precizat senatorul Laurenţiu Coca.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.