Loading

…și uite așa, Administrația Națională „Apele Române” (ANAR)- Administrația Bazinală Apă Olt (ABA) – Sistemul de Gospodărire a Apelor Vâlcea (SGA), Administrația Națională pentru Resurse Minerale – Compartimentul Inspecție Teritorială Pitești și SC Civil Speed SRL din Vâlcea, se află într-un proces format în 2 august 2021, sub numărul 8128/288/2021, la secția Penală, obiectul dosarului fiind confirmare renunțare urmărire penală (art 318 alin 12 NCPP), în calitate de „intimați”.

Cu alte cuvinte, instanța trebuie să verifice legalitatea și temeinicia ordonanței de renunțare la urmărirea penală, putând pronunța una din soluțiile pe care le are în textul de lege pentru a decide competența instanței să judece cauza în primă instanță.

Nu cunoaștem sigur de unde vine acest dosar format în august 2021, dar știm că în septembrie 2020, ABA Olt, prin director Victor Stănculescu, a înaintat către Poliția Vâlcea, în atenția comisarului șef de la vremea respectivă, o plângere penală. Se poate ca acest dosar în care se solicită renunțarea la urmărirea penală, și care are termen de judecată 9 septembrie 2021, să fie format în urma acestei plângeri penale. Trebuie luat în calcul și că SC Civil Speed SRL are mai multe dosare penale în lucru, fiind prins la furat balast din râurile României de mai multe ori.

Deci, Amărăzeanu Mircea, administratorul SC Civil Speed SRL, continuă să săvârșească infracțiuni de extragere agregate minerale din albiile minore ale cursurilor de apă, fără să dețină acte de reglementare în domeniul gospodăririi apelor. Ultima dată (zicem noi, dar o mai fi furat de atunci!!!) când a fost prins la furat din albia minoră a cursului de apă Sălătrucel (Coisca), comuna Berislăvești, Vâlcea, motiv pentru care s-a ales cu o plângere penală, se pare că a recurs la acest gest pentru lucrarea pe care o avea de efectuat la momentul respectiv – „modernizare DJ 703G Jiblea-Sălătrucel-Berislăvești-limită județul Argeș” – și al cărei beneficiar este Consiliul Județean Vâlcea. În urma furtului, ABA Olt se constituie parte civilă cu cantitatea de agregate minerale extrasă și rezultată în urma măsurătorilor efectuate cu ocazia controlului.

Amărăzeanu Mircea continuă să surprindă, continuând să participe la licitațiile de închiriere perimetre de terenuri situate în albiile minore ale râurilor și pârâurilor de pe raza județelor, pe care ABA Olt le are în administrare, pentru înlăturarea materialului aluvionar care a contribuit la colmatarea albiei minore! Aiurea!!! Aceste închiriei sunt „rupte din rai” – furt oficial – asigurat de ABA-uri prin SGA-uri. Asta fac unii constructori, închiriază o suprafață de 5000 mp să spunem, dar colmatează 15.000 mp.

Acum, lucrarea mai sus menționată este asigurată ca fiind de „calitate” prin Andreea Popescu, iubita constructorului Amărăzeanu Mircea, cea care semnează tot ce trebuie la acest contract de prestări servicii, fiind nu doar iubita lui, ci și șefa de la fonduri europene care decide „competența” și „calitatea”. Ne întrebăm ce verificări face la acest obiectiv când, iată, noi scoatem în evidență furtul de materiale pentru acest proiect și nu numai, lucru care ne asigură că Amărăzeanu se joacă cu cantitățile de materiale necesare lucrări, fapt ce-i dă posibilitatea să facă și un „profit”. Să nu uităm, lucrările acestui constructor sunt extrem de scumpe!

Nu contează că Amărăzeanu Mircea fură sau are dosare penale, poate să participe în continuare la licitații de închiriere perimetre!!! Viață de constructor! Revenim! Vom prezenta „calitatea” unei lucrări executate de Amărăzeanu Mircea, prin SC Civil Speed SRL, finalizată în septembrie 2018, tot cu bani europeni și tot prin „avantaje” din albiile râurilor. Vă spunem doar atât: la nici doi ani de la finalizare drumul este rupt în două.

În loc de concluzii,

Septembrie nu ține cu Amărăzeanu – plângere penală în septembrie 2020, primul termen la dosar septembrie 2021, drum rupt la proiect finalizat în septembrie 2018…

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.