78 total views

Avem dovada: Constantin Rădulescu, un președinte mincinos public!

După articolul publicației noastre, cu titlul ”RAJDP, bătaie de joc pe bani publici!”, în care am arătat cum plombează asfaltul, unitatea de construcții, pe drumurile județene, președintele CJ – Rădulescu, în loc să ne transmită punctul de vedere, așa cum a menționat, cu privire la lucrarea de mântuială efectuată de liberalul Vălimăreanu – drumarul-șef – pe DJ 703L, iese cu un comunicat de trei rânduri însoțit de o imagine în care apare rânjind alături de acesta.

Acum, că publicația noastră nu a primit acest comunicat, nu ne deranjează, că are un compartiment comunicare – relații publice care transmite comunicatele administrative cui vrea, iar nu ne deranjează, dar când vedem un mincinos nerușinat și încă tolerat, ne deranjează și penalizăm ca atare.

”Luni îi bag în ședință, o să vă informez, o zi bună!”

Nici până astăzi, luni 18 decembrie, la o săptămână după publicarea articolului, nu am primit nicio informare cu privire la cele sesizate și publicate. Rădulescu a sfidat în totalitate articolul nostru. Așa ni se răsplătește, unora, bunăvoința și toleranța. Este de notorietate că în politică toți intră încrezători dar din ea ies încrezuți…”ah, faceți loc, nu mai încap de bun ce sunt”…sunteți penibil stimate președinte. Încercați să fiți ceea ce nu veți fi niciodată. Nu cred că veți dispune vreodată de bun simț de calitate ori vreo inteligență vizibilă și asta pentru că – șmecherii, nesimțiții, înfumurații, proștii, tupeiștii, grandomanii sau alte specii de același gen în care v-am putea încadra – nu pot să dețină cele două mari calități.

Culmea e că, pentru a fi deconspirat un mincinos, de regulă, e nevoie de un adevăr raportat la care să se profileze neadevărul sau exagerarea. Exact asta a făcut acest individ. Luni, 11 decembrie, la prima oră, intră în birou și începe să urle ca ofticatul și parcă îl și aud…”Hai, bă, Nicu să ne pozăm ca șmecherii pe un dejeu unde am pus o mochetă subțire de asfalt, să vadă presa ce bine ne facem noi treaba și să moară de ciudă aia care a văzut că ți-ai bătut joc de banii publici pe dejeul de la Dăești, că pe ceilalți îî controlăm noi, nu văd (n.r. presa de casă)… hai, bă, să vadă Vâlcea că noi suntem șmecheri, că în poză nu o să se vadă că asfaltul turnat nu respectă datele tehnice și că în urma procesului de dilatare-contracție se va crăpa”…

Plăcerea lui Rădulescu a fost, cu siguranță, reacția mea în urma imaginii ce însoțește cele trei rânduri de comunicat: uimirea, ciuda, admirația, orice îl scoate pe el din anonimat și-l face să se simtă mai important ori mai bun decât este. Nimic mai fals, stimabile! Aveți un consilier de proastă factură dacă v-a sfătuit să întoarceți adevărul publicat de noi cu ”mândria” asfaltată. De ce nu v-ați pozat rânjind și la plombele asfaltate la Dăești? Vă pozați unde vă convine? Nu vedeți că vă faceți de râs? Dacă nu vă spune nimeni acest lucru, vi-l spunem noi! Vă faceți de râs!

Cea mai incomodă situație este, fără îndoială, aceea când te afli în fața unei gogorițe evidente. Pe de-o parte, ce-ai gândit: ”frate, asta chiar îmi subestimează inteligenţa, să-i zic vreo două!” ….Aşadar, se pare că nu nervozitatea pe care acest președinte a afișat-o, deși nu am vazut-o, ar trebui să o analizăm atunci când vrem să-l demascăm ca un mincinos, ci semnele care indică faptul că acesta se gândeşte profund pentru a găsi o strategie salvatoare. La presa de casă poate ține, stimabile, la noi nu! Vom penaliza minciuna și prostia!

V-am adus în punctul în care semnalele ce trădează minciuna să fie exagerate şi evidente, deși oamenii care mint încearcă să nu vorbească prea mult, ci tind să dea justificaţii spontane pentru ceea ce spun fără a li se cere asta. Exact cum ați și făcut – ”Luni îi bag în ședință, o să vă informez, o zi bună!”
Când o să ne informați? Așteptăm! Vă vom dedica, zilnic, câte un articol pe acest subiect până ne veți răspunde. Și nu ne vom mulțumi doar cu un comunicat de trei rânduri decât dacă are atașat, în loc de o poza cu rânjetul fals al domniei voastre, comanda în baza referatului și a devizului estimativ – lista de cantități, suprafața, etc.., nu de alta, dar să știm și noi cât costă bătaia de joc pe care încercați să o mușamalizați.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.