1,004 total views

…și nu, nu suma alocată pentru handbalul vâlcean ne deranjează, ne deranjează bătaia de joc și campania electorală făcută pe sănătatea oamenilor (vezi RMN funcțional) ori pe bursele unor amărâți de copii bătuți de soartă. Asta ne deranjează stimabile „cap”. Mai și spuneți: „să facem o faptă bună și să le dăm la copii…”, dar le înjumătățiți bursele, elevii urmând să primească aceste burse doar cu 1 iunie, nu și retroactiv. Acești copii, domnule Rădulescu, sunt bolnavi pe viață și legea le dă dreptul să primească aceste burse pe tot parcursul anului, nu doar pe 1 lună, 2, 3, ori 6, ci pe toată perioada.

Păi atunci, stimabililor, să vă luați salariu doar din mai încolo, că atunci ați aprobat bugetul și ian, feb, martie, aprilie, să-i dați înapoi. Rușine să vă fie! Și rușine tuturor consilierilor județeni că habar nu au ce votează și nu cunosc proietele. Un singur consilier județean a avut o interpelare, dar fără substanță. Nimeni nu a întrebat de ce cu 1 iunie, de ce 100 lei și nu mai mult sau mai puțin, de ce doar 142 copii, de ce doar școala de la Băbeni…

Dar, să revenim la ședința CJ, din 23 mai, pe care Rădulescu Constantin a deschis-o cu o propagandă electorală, prezentând succind ce sume va aloca, pentru că pe ordinea de zi, din 43 de proiecte, doar câteva au avut un efect răsunător pentru dumnealui și să audă poporul vâlcean ce sume a fost el dispus să aloce și pentru ce.

10 miliarde de lei vechi pentru echipa de handbal HCM Râmnicu Vâlcea, și la următoarele rectificări vom propune să mai alocăm sume pentru handbalul vâlcean, 852 milioane lei vechi pentru acordarea de burse sociale medicale pentru elevii de la CSEI Băbeni, 3 miliarde de lei vechi pentru echipa de fotbal, 600 milioane lei vechi pentru festivalul de la Brezoi și 590 milioane lei vechi pentru un anume proiect ”.

Ca cetățeanul să înțeleagă cât de mari sunt sumele alocate de CJ sub mandatul Rădulescu, pentru una, pentru alta, acesta încă promovează moneda veche, deși au trecut 14 ani de la denominare și vorbim, majoritatea, în milioane și în RON. Nu și Rădulescu. În iulie 2015, domnule Rădulescu, moneda națională a României, leul, a fost denominată – 10.000 de lei s-au transformat într-un leu.

Cu alte cuvinte, „marele” șef de județ ori ne crede niște „amorțiți” din timpurile vechi ori ne crede proști, adică nu știm valolarea banior dacă el nu i-ar promova în lei, ci în RON.

DRAGI VÂLCENI: VOTAȚI PSD, partidul care taie bursele copiilor și-și face campanie electorală pe sănătatea oamenilor

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.