Loading

Ieri, la Primăria Râmnicului, a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local unde consilierii au fost chemaţi pentru a vota trei din cele şase proiecte respinse la ultima şedinţă ordinară, desfăşurată la sfârşitul lunii octombrie.

Cu comentarii foarte multe, proiectele au trecut cu 15 voturi, de această dată consilierii PSD votând pentru, iar cei de la PDL, aşa cum ne-am obişnuit, au votat împotrivă. Proiectele de hotărâre fac referire la concesionarea căminului de bătrâni, organizarea zilelor Sfântului Andrei şi Sfântului Nicolae, evenimente ce vor fi organizate de primăria municipiului şi schimbarea denumirilor unor străzi.

Primul punct de pe ordinea de zi a fost şi cel mai disputat din întreaga şedinţă: “Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciului public de asistenţă medico-socială pentru persoanele vârstnice şi a documentaţiei de atribuire pentru concesionarea acestuia”. Comentarii din toate părţile, opoziţie, putere, dar până la urmă proiectul a trecut în varianta propusă şi modificată de această dată faţă de cum a fost la ultima şedinţă propusă de executiv. Proiectul de hotărâre cu privire la organizarea zilelor Sfântului Andrei şi Sfântului Nicolae, a fost proiectul la care şi de această dată, consilierul local, Dumitru Ţârdea, ca şi data trecută nu a votat spunând “Nu am cum să mă sucesc, cum să zic, atunci am fost lucid şi acum nu mai sunt..”
Proiectul de hotărâre în ce priveşte “Raport şi proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea ETA SA” a trecut şi acesta, consilierul local Adrian Panduraşu, dânduşi demisia din AGA la societatea ETA SA şi în locul lui intrând consilierul local Liviu Boban. Ultimul proiect de hotărâre care la ultima şedinţă ordinară din luna octombrie nu a trecut, dar de acestă dată da, este “Raport şi proiect de hotărâre privind atribuirea şi schimbarea denumirii unor artere de circulaţie în municipiul Râmnicu Vâlcea”, consilierii votând în unanimitate schimbarea denumirii unor străzi.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.