282 total views

În Consiliul Local al Râmnicului, dreapta se ceartă, stânga punctează. Consilierii PNL şi PDL se iau la harţă în fiecare şedinţă de consiliu, cu sau fără motiv, doar din dorinţa de a se vedea pe sticlă. Circul este total, rezultatele activităţii CL sunt catastrofale, multe hotărâri fiind date fără consultarea specialiştilor din aparatul propriu al primăriei.


Consilierii municipali, de dreapta, s-au dat din nou în spectacol. Liberalii şi democrat liberalii din CL al Râmnicului s-au certat şi în cadrul şedinţei extrordinare din 15 ianuarie din cauza unor utilaje achiziţionate în decembrie 2013 şi în 2010, în mandatul fostului primar Romeo Rădulescu, lider al PDL Râmnicu Vâlcea.
Democrat liberalii au acuzat actualul executiv al Primăriei Râmnicului de risipirea banului public prin achiziţionarea a două utilaje noi, un buldoexcavator a cărui valoare de inventar se ridică la 281,480, 0 lei, pentru SC Pieţe Prest SA, şi o autoutilitară IVECO Eurocargo, cu platformă de ridicări auto, pentru societatea ETA, cu o valoare de inventar de 378, 200 lei.
Fostul viceprimar Cosmin Constantinescu, actualmente consilier local PDL, a declarat că investiţiile sunt total inutile în condiţiile în care activitatea celor două societăţi lasă de dorit.
Viceprimarul Eduard Vîrlan, membru al PNL Râmnicu Vâlcea s-a considerat direct vizat şi i-a cerut pedelistului să facă ciocul mic, dacă stă prost cu memoria, deoarece buldoexcavatorul a fost achiziţionat în 2010, de fostul executiv al primăriei.
,,Este chiar culmea! Ne certaţi pe noi pentru că plătim ratele unui leasing făcut în mandatul dv. Vă amintesc că pe această listă se află şi un utilaj achiziţionat în 2010, la care noi plătim doar ratele. Eu v-am mai spus să va revizuiţi comportamentul, să tăceţi şi să ascultaţi …”, a precizat liberalul.
Democrat liberalul nu s-a lăsat intimidat şi şi-a continuat tirul acuzaţilor subliniind că amortizarea autoutilitarei IVECO se va face în 20 de ani, ţinând cont de ,,performanţele” înregistrate de ETA.,,Plătim 4 miliarde de lei pentru o autoutilitară în condiţiile în care serviciul de blocări auto din cadrul societăţii ETA a ajuns la performanţa de a bloca –o maşină/zi. În ritmul acesta, amortizarea investiţiei se va face în 20 de ani”, a plusat pedelistul.

Viceprimarul Ion Gigi Matei a declarat că ,,performanţa”, tristă, înregistrată de ETA nu are nicio legătură cu angajaţii respectivei societăţi, ci cu numărul mare de procese câştigate de vâlceni, procedura de blocare a roţilor fiind considerată ilegală. Se pare că magistraţii sunt atât de bine informaţi încât habar nu au că un consiliu local poate emite o serie de hotărâri, perfect valabile pe teritoriul administraţiei locale respective.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.