281 total views

Viceprimarul Eduard Vîrlan se vrea primar interimar măcar o oră pe lună, prin orice mijloace, cu riscul de a ajunge la pârnaie sau la spitalul de nebuni. Colegii de partid mimează guvernarea oraşului prin eludarea legislaţiei României, dar şi a bunului simţ. Consilierii PNL aruncă vina blocajului pe seama PSD în ideea că râmnicenii sunt suficient de proşti încât să-i creadă, după ce şi-au mediatizat boicotul pe toate canalele media.

CL 14 iulie

Dacă cineva mai avea un dubiu cu privire la implicarea securiştilor din PDL în ,,educarea” liberalilor pe modelul băsescian, şedinţa extraordinară a Consiliului Local convocată de PNL cu proiectele iniţiate de primarul interimar Gigi Matei a fost un exemplu concludent.
Şedinţă de CL de ieri, cea de-a treia, convocată de PNL pentru trecerea unor proiecte importante pentru Râmnic şi sabotate de fiecare dată de majoritatea liberală a trecut de data aceasta, dar cu ajutorul pesediştilor, pentru că PNL nu a avut majoritatea în CL, cele 12 voturi necesare.
Liberalii au atins culmea nesimţirii la proiectul ce viza reînnoirea unui contract al SC Pieţe Prest, contract care a depăşit termenul limită din cauza boicotului practicat de consilierii liberali şi de independenţi. Preşedintele de şedinţă, liberalul Grigore Crăciunescu şi viceprimarul liberal, Eduard Vârlan, care s-a autodeclarat primar pentru o ora, au aruncat vina pe primarul Ion Gigi Matei, mai mult chiar, au promis că vor analiza această situaţie când timpul le va permite.
Băieţii sunt de trimis la Drăgoieşti cu duba, în cămaşă de forţă. Consilierul liberal Bogdan Pruteanu îi tot dădea cu interesul public în momentul în care pesediştii au luat o pauză de la vot. Acelaşi consilier a refuzat în cadrul celorlalte şedinţe să voteze proiectul de interes public iniţiat de Matei şi câţiva copii din Râmnic au rămas pe dinafară. Unul dintre părinţii prezenţi în sală i-a cerut explicaţii, dar liberalul în spiritul caracteristic PNL a fugit rapid pe uşă refuzând să-şi asume responsabilitatea.
Penibilii din PNL înceracă să preia cu japca puterea în CL pe modelul din CJ unde şi-au pus un preşedinte interimar tot prin eludarea legii.

Distribuie

Un comentariu

  1. Pai cum sa tineti voi cu legea, mai presa libera, cand in pagina voastra web sunt trei anunturi ale Piete Prest. Or fi pe moca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.