262 total views

Ieri, la Râmnicu Vâlcea, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia la Grand Hotel Sofianu cu începere de la ora 12.00,a deschis desfăşurarea Conferinţei regionale de informare asupra situației Implementării POS CCE la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia, conferinţă ce va continua şi astăzi.

Conferința are ca principal scop informarea factorilor interesați asupra stadiului implementării POS CCE la nivelul regiunii.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia (ADR Sud-Vest),  derulează, începând cu data de 18.07.2013 proiectul „Sprijin pentru comunicare şi tehnologia informaţiei acordat Organismului Intermediar în implementarea POS CCE în regiunea SUD-VEST OLTENIA“, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei în calitate de Autoritate de Management a Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”.

Valoarea totală a proiectului este de 610.439,60 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 610.439,60 lei și se implementează în regiunea Sud-Vest Oltenia, pe o durată de 24 luni.
Obiectivul general al proiectului este acela de a contribui la optimizarea procesului de comunicare, informare și promovare a intervențiilor cofinanțate prin Programul Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice 2007-2013”, de a aduce la cunostința publicului larg beneficiile aduse de contribuția UE și a Guvernului României la dezvoltarea regiunii și de a sprijini procesul de administrare corectă a fondurilor în scopul atingerii unui grad mare de absorbție.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.