Loading

Unitatea de învățământ Creșa Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea anunţă scoaterea la concurs în data de 10 aprilie 2024, ora 10.00 – proba scrisă,

cu respectarea prevederilor H.G. nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, Legii nr. 296/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung și ale art.IV, alin.2 din OUG nr.34/2023 privind reglementarea unor măsuri în domeniul ocupării posturilor în sectorul bugetar pentru ocuparea a șapte posturi vacante, de execuție, durată nedeterminată:

ÎNGRIJITOR EDUCAȚIE TIMPURIE – 7 posturi, durata normală a timpului de lucru este de 8h/zi, respectiv 40h/săptămână.

În conformitate cu prevederile Regulamentului U.E. nr.679/2016 privind protecția persoanelor fizice, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și abrogarea Directivei nr.95/46 CE (Regulamentul general privind protecția datelor), rezultatele obținute de candidați la probele concursului, precum și afișarea rezultatelor soluționării contestațiilor și a rezultatelor finale ale concursului se realizează folosindu-se numărul de înregistrare atribuit dosarului de înscriere la concurs pentru fiecare candidat.

Candidaţii declaraţi “admis” se vor prezenta la proba scrisă în data de 10.04.2024, ora 10.00, la sediul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea din str. G-ral Praporgescu, nr.14. Candidaţii nemulţumiţi pot face contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecției dosarelor, la sediul creșei – adică doar astăzi 5 aprilie.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.