Loading

UPDATE

La nici 2 minute de la publicare, angajații de calitate ne-au dat o mână de ajutor și ne-au transmis link-ul cu anunțul publicat, iar noi avem dovezi că avem căutare în tot site-ul ANAR/ABA Olt și nu l-am găsit (screenuri). Așadar, anunțul este publicat, dar asta nu înseamnă că nu putem avea și acum suspiciunea unui concurs aranjat!

…și pentru prima dată găsim un anunț de angajare, al acestei administrații, publicat pe posturi.gov.valcea, anunț ce nu este publicat pe site-ul ANAR sau ABA Olt. Deci, alt concurs aranjat își așteaptă pila politică!?!? Această instituție publică nu se „odihnește”, sfidând tot scandalul prin care a trecut luni la rând, continuând a face angajări cu dedicații.

Și uite așa, se organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de conducere, vacante, de director la Sistemul de Gospodărire a Apelor Harghita. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții cum ar fi studii superioare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, dar și calificări în construcții hidrotehnice, hidroenergetică, energetică, îmbunătățiri funciare, ingineria mediului, construcții civile, industriale și agricole, căi ferate, drumuri și poduri. Îi mai trebuie 8 ani vechime în muncă în specialitatea studiilor, din care vechime de minimum 5 ani în domeniul gospodăririi apelor. Concursul se va organiza conform unui calendar bine stabilit și anume – 15 noiembrie 2021, ora 15.00: data limită pentru depunerea dosarelor, 23 noiembrie 2021, ora 09.00: proba scrisă, 26 noiembrie 2021, ora 09.00: proba interviu.

Mai multe despre acest „concurs”, găsiți AICI

În loc de concluzii,

La momentul actual, ABA Olt are altă conducere care deranjează pe unii, dar aceștia nu înțeleg că în țara asta lucrurile se fac doar pentru cei care nu îndeplinesc criteriile de eligibilitate, care au condamnări, care au fost prinși la furat, care au făcut inclusiv pușcărie și lista poate continua. Cei calificați sunt la colț, iar tinerii nu pot primi o șansă pentru că….prea tineri!!!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.