Loading

…anunțuri, întâlniri, discuții, analize, proiect buget, proiect ajustare taxe și multe alte activități întreprinde executivul local pentru centățenii Râmnicului, dorind să le ofere un trai bun și plin de avantaje.

Primarul Mircia Gutău a reluat întâlnirile cu reprezentanții Asociațiilor de Proprietari, continuă lucrările pentru fluidizarea traficului auto și susține că are o grijă aparte pentru banul public întâlnindu-se cu directorii unităților de învățământ pe tema eliminării risipei și reducerii costurilor de întreținere. Ne anunță că serele de la Piețe Prest s-au umplut de culorile ce vor înfrumuseța Râmnicu în această primăvară, că a mai pus un semafor cu buton în zona Nord pentru siguranța cetățenilor în ajutorul cărora sare deschizându-le la Complexul Nord și un nou punct de încasare a impozitelor și taxelor locale.

Pe site-ul instituției găsim la secțiunea „ultimele anunțuri” un anunț referitor la elaborarea unui proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor aferente serviciului de salubrizare aplicabile pe raza municipiului, proiect pentru care se pot trimite în scris propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare până la data de 11 februarie 2022. Tot în această secțiune găsim și anunțul publicitar pentru „servicii privind întocmirea unei documentații tehnice de cadastru pentru dezmembrare 2 loturi a unui imobil teren aparținând județului Vâlcea, în vederea realizării obiectivului de investiții „Amenajare sens giratoriu intersecția Calea lui Traian cu Strada Posada”. Data limită depunere ofertă este 31 ianuarie 2022, ora 16.00, valoarea estimată fiind 2500 lei.

Pentru bunul mers al comunității executivul a organizat deja prima ședință ordinară a Consiliului Local – 31 ianuarie, ora 10.00 – cu 32 de puncte pe ordinea de zi. În această ședință, pe lângă aprobarea de PUZ-uri, DALI, RLU, sedii pentru ALDE și PER, , concesionări, transmitere teren fără plată, schimbare destinație construcție, consilierii locali vor avea de votat și stabilirea salariilor pentru DAS, SCM, DADP, dar și salariile pentru aparatul de specialitate al primarului.

Consilierii vor da un vot „pentru” sau „împotrivă” și pentru AGA la Piețe Prest și Centrul Flandra, asociere municipiu cu alte UAT-uri, reprezentant CA la CNE (Centrul național de Excelență), iar edilul îi va informa despre o plângere prealabilă a unei societăți, adresele transmise de Arhiepiscopia Râmnicului și multe alte proiecte.

Ordinea de zi a ședinței poate fi citită AICI

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.