79 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 24 – 28 august, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

apavil-interventii

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 3 avarii la reţeaua de apă pe str. Morilor nr. 61, Calea lui Traian – bl. 15 şi P. I, Marina nr. 52.

LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare pe str. Aleea Olăneşti, Digului, Libertăţii, Morilor, E. Avramescu, P. I. Marina, , fiind folosiţi 8 mc de beton şi 7 tone de asfalt.

ÎNLOCUIRE DE REŢEA PE ALEEA OLĂNEŞTI ŞI CASTANILOR. Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD D140 pe str. Al. Olăneşti pe o distanţă de 90 ml. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat. Au fost finalizate lucrările de înlocuire a reţelei PEHD 75 pe str. Aleea Castanilor, precum şi a branşamentului de la Colegiul Mircea cel Bătrân.

STAŢII DE POMPE IGIENIZATE. A continuat igienizarea staţiilor de pompe Feţeni, Capela, Copăcelu şi Râureni.

ÎNLOCUIRE REŢEA APĂ POTABILĂ.  Au fost executate lucrări de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor în Scuarul Mircea cel Bătrân. Astfel, s-au înlocuit 80 ml ţeavă PEHD PN 10D 125 mm.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în  zonele Ostroveni, Centru, Petrişor, Colonie Nuci; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; s-a tăiat plasă STR8 în vederea executării armăturilor pentru piesele suport din beton armat; a fost refăcută suprafaţa carosabilă în zona bl. G, prin balastare, compactare şi turnare beton, la bl. C31/II prin betonare şi la bl. 6A – str. A. Ivireanu; a fost montată o ramă cu capac de canalizare compozit şi piesă suport din beton armat pe str. Ştirbei Vodă – nr. 306A; a fost montat şi ridicat la cotă un capac de canalizare şi piesa suport din beton armat pe str. Al. Castanilor; a fost refăcută suprafaţa carosabilă în zona Ostroveni, după executarea lucrări la bl. B2-B3; s-au executat lucrări de igienizare şi amenajare a zonei de protecţie sanitară la rezervoarele Capela şi Copăcelu.

53 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 53 apometre, fiind întocmite şi un număr de 4 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.