214 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 25 – 29 mai, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă pe str. Prunului nr. 3, Ştirbei Vodă nr. 27, Râureni nr. 150, precum şi la staţia de pompe Râureni şi la Pensiunea Vera (Copăcelu).
LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Aleea Olăneşti, Râureni nr. 150, Petre Constantinescu, Ştirbei Vodă nr. 27, fiind folosite 6 tone de material. De asemenea, în cursul zilei de vineri, 29 mai, s-a procedat la asfaltare pe str. Al. Olăneşti, folosindu-se 20 de tone de material.
ÎNLOCUIRE DE ŢEAVĂ PE ALEEA OLĂNEŞTI. S-au înlocuit 70 ml de ţeavă PEHD Dn110 pe Aleea Olăneşti. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat.
CONEXIUNI POS. Au fost executate branşamente provizorii pentru reabilitarea reţelei DN400 pe str. Dacia şi Calea lui Traian.
ASISTENŢĂ TEHNICĂ. A fost asigurată asistenţa tehnică pe str. Arinilor nr. 52.
PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zonele Ostroveni, Centru, Petrişor, Libertăţii, 1 Mai, Zăvoi şi Traian; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost montate 3 capace de canalizare compozit pe str. Straubing; a fost refăcută suprafaţa carosabilă pe str. Liviu Rebreanu; a fost montat un capac de canalizare din recuperări la bl. 77 din Traian; au fost confecţionate şi montate grătare pluviale la colectorul de la Zoo; a fost refăcută suprafaţa carosabilă la bl. R12 pe str. H. Coandă (Nord); a fost montată o gură de scurgere pe Spl. Independenţei; a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare pe str. Regina Maria – bl. C11; a continuat amenajarea terenului cu piatră spartă şi a fost decolmatată golirea casei vanelor la staţia de pompe Feţeni; a fost montat un hidrant subteran D80 mm la bl. S1/I pe str. Calea lui Traian.
21 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 21 apometre, fiind întocmite şi un număr de 12 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.