131 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 11 – 15 mai, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 2 avarii la reţeaua de apă în Toporaşilor nr. 3 şi Zambilelor nr. 5.
LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Aleea Olăneşti, Eleodor Constantinescu, Calea lui Traian – bl. S1/I şi Carol I, fiind folosite 4 tone de material.
ÎNLOCUIRE DE ŢEAVĂ PE ALEEA OLĂNEŞTI. S-au înlocuit 120 ml de ţeavă PEHD Dn110 pe Aleea Olăneşti.
CONEXIUNI POS. Au fost executate branşamente provizorii pentru reabilitarea reţelei DN400 pe str. Dacia şi Calea lui Traian, fiind dezafectate branşamentele provizorii de pe str. G. Mihăescu şi Tineretului.
ÎNLOCUIRE REŢEA. Au fost finalizate lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor pe str. Calea lui Traian Sud – bl. S1/I, sc. A şi B.
PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zonele Ostroveni, Zăvoi, Libertăţii şi Centru; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost turnate 10 piese suport din beton armat pe str. Florilor; au fost continuate lucrările la reţeaua de canalizare menajeră Dn250 mm de pe str. Straubing prin montarea în pământ a 27 ml PVC Dn250 şi 2 ml de coloană corugată Dn600 mm; a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare la bl. M1 în zona Nord; a fost refăcută suprafaţa carosabilă la bl. N11 din zona Nord; a fost executat un cămin de canalizare din coloană corugată pe str. Inăteşti nr. 52; a fost reparată canalizarea în zona Ostroveni, la bl. C23.
85 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 85 apometre, fiind întocmite şi un număr de 6 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.