126 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 20 – 24 aprilie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 4 avarii la reţeaua de apă pe str. Măceşului nr. 15, R. V. Băbeanu nr. 7, Zambilelor nr. 51A şi în Ostroveni – Locuinţe Sociale, corp B.

LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin asfaltare pe str. Locotenent Costeanu, Horia, Zambilelor şi Ostroveni, fiind folosite 8 tone de material.

ÎNLOCUIRE DE ŢEAVĂ PE ALEEA OLĂNEŞTI. S-au înlocuit 80 ml de ţeavă PEHD Dn140 pe Aleea Olăneşti.

ÎNLOCUIRE BRANŞAMENT. A fost înlocuit un branşament de apă potabilă Dn32 cu ţeavă PEHD pe str. R. V. Băbeanu nr. 7. Se continuă cu refacerea terenului şi readucerea terenului la starea iniţială.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în  zona Ostroveni, precum şi pe str. Şt. Vodă, Zorilor, Zambilelor, Magheru şi Libertăţii; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost executată lucrarea de întregire racord canalizare Dn 160 mm pe str. Feţeni la nr. 91B; au fost turnare 9 inele distanţiere din beton armat la Sect. Canal pe str. Florilor; a fost refăcută suprafaţa carosabilă prin turnare de beton C18/22,5; au fost montate o ramă cu capac carosabil compozit şi piesa suport din beton armat pe str. Lespezi la nr. 104; a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare pe str. G-ral Magheru la bl. S1, sc. B; au fost montate o rame şi un capac de canalizare carosabilă la bl. A16, pe str. G. Mihăescu; conexiuni POS: s-au executat branşamente provizorii pentru reabilitarea reţelei Dn400 pe str.Dacia şi Calea lui Traian.

36 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 36 apometre, fiind întocmite şi un număr de 9 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.