111 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 6 – 10 octombrie, o activitate intensă în aria de operare, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă pe str. Veteranilor nr. 104, Şt. Vodă, Spl. Independenţei, Calea lui Traian – Poliţia Locală şi Regina Maria – bl. C3.

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosiţi2,3 mc de beton şi 9,5 tone de asfalt pe str. Horia, N. Titulescu, Şt. Vodă, Regina Maria, Iust. Marina şi Locotenent Costeanu.

LUCRĂRI PE PE STR. MĂCEŞULUI ŞI SOCULUI.

Au continuat lucrările la reţeaua de canalizare prin executarea a 6 racorduri Dn 160 pe str. Măceşului şi a 108 ml de ţeavă PVC Dn 250 mm  şi a 4 baze cămine pe str. Socului.

REABILITARE CONDUCTĂ.

Au continuat lucrările de reabilitare a conductei OL Dn 400 mm pe str. Maior V. Popescu, fiind executate legături provizorii.

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE PE STR. LOCOTENENT COSTEANU.

Au fost înlocuiţi 30 ml de ţeavă apă potabilă PEHD Dn110 şi branşamente, plus cămine apometre la bl. 5.

FORAJE EXECUTATE.

S-au executat legăturile pe reţeaua de apă potabilă Dn200 la bl. C12, C10 şi C1. Lucrările vor continua şi în perioada următoare.

ÎNLOCUIRE REŢEA APĂ PE B-DUL PANDURI.

Au fost înlocuiţi 40 ml de ţeavă PEHD Dn250 mm în zona Ostroveni, pe B-dul Panduri, Bl. A5.

REŢEA NOUĂ PE STR. N. TITULESCU.

Au fost finalizate lucrările de racordare la reţeaua nouă PEHD Dn110 şi de dezafectare a reţelei provizorii.

LUCRĂRI ÎN OCNELE MARI.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor pe str. 1 Decembrie şi Lunca din oraşul Ocnele Mari. De asemenea, au început pentru lucrările la staţia de pompe de pe str. Goruniş. Aici a fost montată o vană Dn100, concomitent fiind amenajat şi terenul afectat de lucrări.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          Ostroveni, Troianu, Centru şi pe str. Calea lui Traian; au fost curăţate pompele de canalizare de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost executate lucrări de asfaltare a suprafeţei carosabile, prin turnarea a 50 de tone de covor asfaltic; au fost confecţionate 20 buc. armătură din plasă STR8 în vederea turnării pieselor suport din beton armat; a fost montat un capac de canalizare compozit pe str. G. Enescu; au fost montate 4 tuburi din beton FI1000 mm şi 2 tuburi FI800 mm la colectorul de pe str. Ştrandului; au fost reparate căminele de canalizare la bl. N2 şi N3 (zona Nord); a fost reparat un cămin de canalizare la bl. 63 pe str. Gr. Procopiu.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Nord, Traian, Centru, Râureni, Copăcelu, la Episcopie, în zona supermarketului Supeco, precum şi pe str. Şt. Vodă, Calea lui Traian, N. Titulescu şi M. Eminescu. Lucrări similare au avut loc în Vlădeşti şi Buneşti.

15 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 15 apometre, fiind întocmite şi un număr de 7 documentaţii tehnice. 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.