185 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă: str. Şt. Vodă nr. 88, Prunului nr. 2, Aleea Nuci nr. 13, Lt. Costeanu nr. 3 şi Măceşului nr. 26.

BETONARE ŞI ASFALTARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 8 tone de material pe str. Intr. Fagului, Şt. Vodă, Calea lui Traian Sud şi Ferdinand.

LUCRĂRI PE PE STR. MĂCEŞULUI ŞI REGINA MARIA. Au continuat lucrările de extindere a reţelei de canalizare şi a racordurilor pe str. Măceşului, fiind montaţi 280 ml de ţeavă PVC 250 mm. Pe str. Regina Maria a fost întregită conducta PE200 cu conducta PE110

LUCRĂRI FINALIZATE PE STR. INTR. FAGULUI. Au fost finalizate lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor / canal, precum şi a racordurilor.

SE LUCREAZĂ ÎN ZONA CASEI ŞTIINŢEI. Au început lucrările de întregire a conductei OL Dn 400 mm cu conducta PE 160 la Casa Ştiinţei din Ostroveni.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în mai multe zone din Rm. Vâlcea; au fost curăţate pompele de canalizare de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; au continuat lucrările la canalizarea menajeră Dn315 mm pe str. Horia (s-au montat 29 ml PVC SN8, s-a executat un cămin de canalizare din coloană corugată Dn600 mm şi s-au turnat 0,8 mc de beton C18/22,5; a fost montat un grătar din fontă la bl. 94 de pe str. N. Iorga; au fost montate două grătare din fontă în Petrişor.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ. A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Colonia Nuci, Centru, Stolniceni, 1 Mai, precum şi pe str. Lespezi, Calea lui Traian, Banu Mărăcine, G-ral Magheru, Libertăţii, C, Brâncuşi, M. Basarab, Regina Maria inters. cu G-ral Magheru şi M. Eminescu.

214 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 214 apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.