100 total views

Tinerii cercetatori isi pot gasi locuri de munca sau pot primi consiliere profesionala cu ajutorul Comisiei Europene. Executivul european a lansat o campanie de informare paneuropeana adresata cercetatorilor, prin intermediul portalului EURAXESS. Anul acesta, organizatorii evenimentului “EURAXESS – Cercetatori in miscare” va vizita 29 de orase europene din 22 de tari, pentru a le oferi cercetatorilor si celor interesati de cariere stiintifice consiliere cu privire la locuri de munca, construirea CV-ului si drepturile de incadrare in munca.

Caravana va ajunge in Romania miercuri, 26 martie, anunta Comisia Europeana.

In consecinta, autocarul EURAXESS va stationa in Romania pe 26 martie, incepand cu ora 10:00, la Universitatea Politehnica din Bucuresti – in parcarea din fata Cladirii Rectoratului.

Organizatorii estimeaza ca aceasta campanie de doua luni va ajunge la aproximativ 100.000 de studenti si tineri cercetatori, informeaza Comisia Europeana intr-un comunicat remis HotNews.ro.

EURAXESS este sustinut de 40 de tari participante din intreaga Europa si ofera informatii despre locurile de munca pe care se pot angaja cercetatorii, despre conditiile sociale, taxele si procedurile de echivalare a studiilor din diferitele state in care cercetatorii se pot angaja

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.