Loading

Gabi Abos, pe Prală l-ați „ars” ungurește, cu Țigaret și Băviță ce aveți de gând? Barabaș Laszlo, la ANAR se aude ce scandal este iar în ABA Olt? ABA-urile/SGA-urile/SHI, sunt structuri organizatorice unite sub ANAR – singura instituție din România târâtă în scandalul angajărilor și furturilor la cel mai înalt nivel, care revine în atenția media, ușor, ușor. Totul a început cu modificarea organigramei în cadrul administrațiilor bazinale.

Angajații din ABA Olt au prins iar curaj și trasmit din nou informații ce pot să-i trezească pe unii din somnul în care se adânciseră. De data asta, supărarea mare este SC Civil Speed SRL, societatea care participă mai mereu la licitațiile de închiriere suprafețe teren din albiile râurilor, chiar dacă are procese pe rol cu obiect dosar „renunțare urmărire penală” sau dosare penale pe la Poliție, Parchet sau mai știm noi pe unde, toate constituite în urma faptului că a fost prins furând din albiile râurilor, perimetre pe care nu le avea închiriate.

Noi bănuim că motivul închirierii este „extinderea” înlăturării materialului aluvionar, în fața tuturor, din perimetre pe care nu le are închiriate, nimeni neștiind de fapt care este mai exact suprafața de teren pe care poate exploata, aceasta nefiind marcată vizibil. După închirieri a fost prins mereu la furat și se pare că nu se oprește. Avem informații că încă ar încărca neautorizat din perimetre existente la Sălătrucel, dar cetățenii care ne-au contactat nu înțeleg că fără înregistrări video sau poze care să dovedească cele spuse, nu putem face mare lucru.

Domnilor, dacă vă e frică stați acasă și lăsați omul să fure cât poate, că lui nu îi este frică. Și când ne gândim că avem la fonduri europene o doamnă Andreea Popescu care-i girează o încredere mare după orele de program, iar în timpul programului una nemăsurată, acestui hoț de balastru din albiile râurilor, pristinit în licitații, iată de ABA Olt, prin Țigaret Gogu, fost director ABA Olt, care l-a mai apărat și de alte sesizări. Înțelege cineva că Civil Speed este dovedit hoț de balastru din albiile râurilor chiar de Poliție? Înțelegeți că el este pristinit și de conducerea județului și are contracte mari cu această instituție? De ce mai poate participa la licitații? Simplu! Susținut de Constantin Rădulescu & Co.

Să revenim la licitațiile din 25 și 26 august, avem confirmarea, chiar dacă neoficial, că Civil Speed a cumpărat caiete de sarcini și participă la licitațiile din 25 august (poate și 26!) și, atenție!, toată documentația de participare îi este făcută de firma lui Țigaret Gogu, fost director ABA Olt, o firmă pe care o deține de ani de zile și este pe numele soției sale. Nu este prima dată când ni se spune acest lucru, fapt pentru care am scris și alte articole despre acest „parteneriat” cu miros de conflict cras de interese, dar de care nimeni nu a luat atitudine.

Dacă Prală Ștefan a fost „ars” ungurește, Băviță și Țigaret încă-i „ling” urechile noului director, Gabi Abos, cu o dorință acută de a-i forma un dop de ceară pe care să nu i-l mai scoată nici un orl-ist. Mai mult, Băviță Daniel s-a reîntors „mare” șef la Inspecția Bazinală de Apă și instituția este iar întoarsă pe dos, drept dovadă că iar curg informațiile. Fix de când a venit de la Priza Olt a început iar haosul. Băviță este la „muncă”, dar omul lui de încredere, Răboacă, este iar în medical (a câta oară!), dar asta se pare că nu-i împiedică să activeze cum știu ei mai bine.

Deci, Alin Constantin, cel care va rămâne fără postul de director adjunct, Țigaret Gogu și cineva de la patrimoniu, i-au făcut documentația lui Civil Speed pentru licitații, așa ne spun „invidioșii”. Gabi Abos, cu tot respectul, vă spun că dacă aveți sânge în instalație (cum îi place edilului nostru să spună!) verificați foarte atent documentațiile și vă asigurați că tot ce se face nu este ilegal, imoral și nici cu trafic de influență sau conflict de interese.

Gabi Abos, demonstrați că Țigaret și Băviță nu vă „ling” urechile pentru a vă pune un dop de ceară, că Civil Speed nu are documentația făcută de firma angajatului Țigaret, că aveți sânge în instalație și „ungurește” rezolvați cazul Băviță/Țigaret/Civil Speed.

„Bă”, iar vă faceți de râs? Iar dați cu instituția de pământ pentru buzunarele voastre proprii? Băviță, stai lin și nu te mai agita că nu-mi poți face dosar penal, așa cum mi-ai spus. În schimb, îți mai dau un info: cică noul director care politic îl va înlocui pe Abos Gabi ( PNL a câștigat ANAR prin negocieri și ungurii se dau în lături curând), are temă de casă să vă „ia gâtul”, ție și lui Țigaret, că faceți gălăgie multă când mâncați…

DESPRE ÎNCHIRIERI

ABA Olt, în data de 25 și 26 august, începând cu ora 11.30, va susține licitațiile pentru închirierea anumitor suprafețe de teren situate în albiile minore, pentru o durată de 2 sau 10 ani de zile. 17 și 18 august au fost datele limite de solicitare clarificări. Din anunț reiese că la licitații putea să participe orice persoană juridică sau fizică ce depunea o singură ofertă, cumpăra caietul de sarcini și constituia garanția de participare.

În 25 august licitează pentru terenuri situate în albiile minore ale râurilor și pârâurilor de pe raza județelor Brașov, Olt și Vâlcea, pentru înlăturarea materialului aluvionar care a contribuit la colmatarea albiei minore.

7.800 mp, teren albie minoră a râului Olt, Loc. Mândra, jud. Brașov (C.F.nr.103320 – U.A.T. Mândra)

5.800 mp, teren albie minoră a râului Olt, Loc. Feldioara, jud. Brașov (C.F. nr.104785 – U.A.T. Feldioara)

19.987 mp, teren albie minoră a râului Olteț, Loc. Balș, jud. Olt (C.F. nr.53625 – U.A.T. Balș)

18.000 mp, teren albie minoră a pârâului Luncavăț, Loc. Șirineasa, jud. Vâlcea (C.F. nr.35660 – U.A.T. Șirineasa)

23.704 mp, teren albie minoră a pârâului Latorița, Loc. Malaia, jud. Vâlcea (C.F. nr.36326 – U.A.T. Malaia)

În 26 august licitează pentru 230.954 mp teren situat în albia minoră a râului Olt (Balta Slatina – Milcov Căcâna) de pe raza comunei Slătioara, județului Olt, pentru desfășurarea activității de acvacultură în ape dulci, pentru o durată de 10 ani.

În loc de concluzii, 

Poza atașată acestui articol are scopul de a demonstra cine îl susține foarte bine pe Amărăzeanu Mircea, constructorul abonat la banii publici ai județului Vâlcea. În „dreapta tatălui” Constantin Rădulescu, „șeful” județului, iar în „stânga tatălui” este iubita lui, Andreea Popescu, șefa banilor europeni care-i girează toate plățile și „calitatea” lucrărilor.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.