239 total views

Orice parior care știe să scoată un profit din acest hobby cunoaște faptul că nu trebuie să te bazezi pe bonusurile și opțiunile unei singure case de pariuri. Din moment ce există o competiție între acestea, fiecare încearcă să ofere diferite șanse și căi prin care poți să câștigi.

Pentru a economisi timp în dezvoltarea unei strategii de pariere poți să recurgi la facilitățile unor case de pariuri online unde vei putea să consulți posibilitățile și bonusurile pe care diferitele case de pariuri le pot oferi. Fie că n-ai mai pariat până acum și ești curios sau vrei să-ți surprinzi prietenii și propriul portofel cu un câștig frumos și sigur, poți să citești în continuare acest top unde vei vedea care sunt cele mai comune case de pariuri și care sunt particularitățile de care poți profita atunci când vrei să ai parte de o victorie.

1. NETBET.RO

Dacă ești începător și vrei un loc sigur unde să înveți tainele acestui hobby poți începe la NETBET, aceștia oferă cel mai consistent pachet de bun venit care face experiența pariurilor sportive mai puțin riscantă și mai prietenoasă pentru cei nou veniți.

2. BETANO.RO

O platformă mobilă responsivă și ușor de folosit înseamnă foarte mult pentru un parior profesionist care o accesează constant șă-și urmărească cotele, bonusurile și fluctuațiile de șanse de câștig. Dacă vrei să faci performanță cu siguranță posibilitatea de a-ți folosi și telefonul este ceva de necontestat.

3. UNIBET.RO

Cea mai populară agenție care se bucură de fidelitate din partea tuturor tipurilor de pariori, atât cei care joacă la nivel „casual”, obișnuit cât și cei care joacă la profit. De asemenea gradul înalt de satisfacție și fidelitate fac ca această platformă să fie bună în toate aspectele.

4. BETFAIR.RO

Nicio informație nu trece fără ca această agenție să știe de ea. Betfair este cea mai mare agenție de pariuri sportive din lume. Posibilitățile astfel, cresc considerabil datorită multitudinii de tipuri de pariuri și sporturi pentru care îți poți exprima spiritul de suproter.

5. FORTUNA.RO

Această agenție se remarcă prin ușurința cu care poți să depui. Dacă preferi să joci la nivel de hobby și să nu te stresezi foarte mult, în doar câteva minute poți să plasezi un bilet fără să trebuiască să treci printr-o grămadă de opțiuni adiționale care poate până la urmă nu îți vor fi de folos pentru ceea ce vrei tu.

În mare parte acestea sunt cele mai cunoscute agenții de pariuri din România. Tocmai datorită diversității lor este bine să le studiezi pe fiecare în parte și să înțelegi cum particularitățile fiecăreia te pot ajuta în scopul tău. Victoriile în pariuri, precum și în sporturile pe care le urmăresc, nu țin doar de probabilitate sau șansă, deoarece acel improbabil mereu poate fi combătut de perseverență și o minte ascuțită.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.