3,032 total views

Orașul Râmnicu Vâlcea, pentru prima dată în perioada postdecembristă, beneficiază de un candidat care știe ce vrea, prezentându-ne un program electoral bine conturat, vorbind despre – investitori, facilități fiscale pentru aceștia, salariu minim net crescut, parteneriate publice-private, finanțarea a minim 100 de business-uri și multe alte intenții administrative. În concluzie, o dezvoltare durabilă de care municipiul nostru a fost sărăcit pentru că nu s-a vrut și în nici un caz pentru că nu s-a putut !!!

O dată la patru ani, lăsam orașul Râmnicu Vâlcea pe mâinile unui alt candidat, un pretendent care își proiectează toate speranțele pe el, pentru a oferi majorității o viață locală de calitate, adică mult mai bună. Trebuie menționat că municipiul nostru, în ultimii 20 ani de zile, nu a avut prea multe opțiuni, mulți refuzând să iasă la vot pentru că aveau de ales între aceleași fețe care se subscriu tipologiei politicianului român CORUPT ! Ei bine, acum, râmnicenii, au varianta Pîrvulescu. Virgil Pîrvulescu – candidat PNL.

Cu un discurs axat pe valori administrative și cu o dorință accentuată pe atragerea de investitori, alături de finanțarea business-urilor, Pîrvulescu este candidatul PNL care promite și merită o șansă, fiind singurul care expune o politică originală asupra educației, diasporei și a drumurilor de legătură dintre orașul nostru și alte orașe.

În sfârșit, cineva care vrea să schimbe fețele triste ale râmnicenilor. Până la urmă, cât de greu poate fi? Agenda lui politică este mult mai serioasă decât a oricărui candidat, fost și actual, și poate fi consultată pe www.virgilpirvulescu.ro

Virgil Pîrvulescu face notă distinctă prin atitudinea lui dezinvoltă, abilitățile de bun comunicator și puterea de convingere, în sfârșit unul de-al nostru, care spune lucrurilor pe nume și promite că o să le potrivească pe toate. Personal, fără glumă, Virgil Pîrvulescu, candidatul PNL, este omul pe care municipiul Râmnicu Vâlcea l-a așteptat mai bine de 20 de ani. El este SOLUȚIA ! EL este cel care candidează la Primărie pentru a scoate în evidență capabilitățile lui gospodărești și nu numai.

Obiectivul principal al lui Virgil Pîrvulescu – salariul minim net la 3000 de lei!

Candidatul PNL, la Primăria Râmnicu Vâlcea, susține că „va reuși să majoreze salariul minim net al râmnicenilor la 3000 de lei, prin atragerea investitorilor care până acum au ocolit orașul nostru din cauza unor neînțelegeri cu actuala administrație locală. Este convins că salariul minim net va crește, odată cu atragerea investitorilor în Râmnicu Vâlcea, prin oferirea unor facilități fiscale antreprenorilor care vor să-și deschidă o afacere în municipiu, precum scutirea de la plata impozitul pe clădiri, pe o perioadă de șapte ani”, iar acest lucru îl susține în urma unor discuții sigure, cu investitori de mare prestigiu.

Mai mult, Virgil Pîrvulescu își dorește atragerea de investitori și în zona platformei chimice, care în prezent se află în pragul falimentului. În calitatea sa de primar, candidatul PNL promite că va încheia parteneriate publice-private și va face toate demersurile pentru a pune terenurile din zona platformei chimice la dispoziția investitorilor interesați. Aceștia, vor avea de îndeplinit o singură condiție – să creeze minim 3000 de locuri de muncă și să ofere un salariu minim net de 3000 de lei.

Industria IT – un rol important în dezvoltarea orașului

Pîrvulescu, își propune finanțarea a cel puțin 100 de business-uri din domeniul informaticii și tehnologiei, un domeniu foarte bine plătit. “Din păcate, municipiul Râmnicu Vâlcea nu a avut parte de o strategie de dezvoltare durabilă. Din punct de vedere economic, lucrurile s-au făcut prin cârpeli și decizii după ureche. De aceea, am rămas mult în urmă la un capitol vital în viața comunității noastre, DEZVOLTARE. Primarul este cel care își poate pune amprenta la modul decisiv, primarul este cel care este obligat să se asigure că cetățenii orașului au un salariu bun și un trai decent. Din păcate, până acum nu a existat interes și pricepere în acest sens. În acest moment suntem printre orașele cu cele mai mici salarii, deși potențialul nostru este uriaș. „Deschidem orașul” nu este doar un slogan, este o necesitate”, a conchis Virgil Pîrvulescu, candidatul PNL cu șansele cele mai mari de a câștiga Primăria Râmnicu Vâlcea, pentru cetățeni !

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.