1,050 total views

„Mirajul Oltului”, un proiect pentru extinderea infrastructurii turistice de agrement a staţiunii Călimăneşti-Căciulata, un proiect turistic demarat de către Consiliul Judeţean Vâlcea. Vorbim despre o locație de agrement compusă din două obiective – Parcul acvatic şi centrul de relaxare Călimăneşti și Parcul de agrement şi sport Jiblea. La ora actuală centrul de relaxare funcționează la o capacitate de 30%, fiind deschisă piscina, sala de fitness, dar și partea de restaurant.

Pentru ca „Mirajul Oltului” să devină un punct de atracție turistică și mai important, „de forță”, cum susține conducerea județului, pe lângă centrul de relaxare, cu piscine, zona de agrement cu parc acvatic și terenurile de sport, recent s-a achiziționat și o barcă cu motor pentru 12 persoane. Mai mult, administrația județeană dă asigurări că în viitorul apropiat se va mai construi și un nou ponton care va face legătura între cele două zone, cea de agrement și cea de relaxare.

Parcul acvatic are o capacitate de 300 de persoane şi pune la dispoziţia turiştilor două piscine interioare cu apă dulce încălzită şi două saune uscate în care fiecare poate redescoperi starea de bine, bucurându-se de efectele benefice ale cromoterapiei. Totodată, pentru pasionaţii de mişcare şi adepţii unui stil de viaţă sănătos, centrul pune la dispoziţie o sală de fitness complet echipată pentru realizarea antrenamentelor. „Mirajul Oltului” va fi în continuare dotat și cu alte utilități necesare funcționării.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.