289 total views

Se pare că îndemnul nostru către angajații ABA Olt, acela de a ne scrie pe adresa oficială a redacției, a avut un oarecare efect. Pentru că am dedicat nenumeroase articole cuplului Băviță-Răboacă, dar nimeni nu a luat atitudine, ba mai mult, se încearcă inclusiv, și sub conducerea Prală, mascarea ilegalităților produse de cei doi, problemele nu încetează să apară și se fac demersuri pentru îndreptarea ilegalităților comise de aceștia.

Sâmbătă 9 decembrie, ora 12.00, mașina instituției parcată în fața casei lui  Ștefan Prală!

Am scris despre sustragerea de la comisia de cercetare disciplinară a angajatului Răboacă, cercetare care i-ar fi fatală, despre concediile medicale interminabile date chiar de medicul Inspectoratului de Poliție Vâlcea – Mihai Trușcă ori de la UPU Vâlcea sau despre amenzile date ilegal. În septembrie 2016, și nu numai, scriam despre faptul că nici unul, nici celălalt, nu se mulțumește cu concediile medicale în limita legii, întinzând coarda la maxim. Ilie Răboacă este un angajat problemă, probabil de când Băviță a pus piciorul în instituție, care beneficiază de un salariu destul de mare (cca 6000 de lei/lună) deși nu vine la serviciu mai mult din jumătate de an, dacă luăm în considerare cele peste 150 de zile de concedii medicale.

„Reamintim că Baviţă şi Răboacă se sustrag, în momentul de faţă, de la un control ANAR, primul aflându-se în concediu fără plată, pentru că medicale nu mai poate obţine. Răboacă şi-a prelungit concediul medical, încă odată, susţinând că este bolnav foarte rău şi nu poate veni la serviciu. Majoritatea colegilor săi au, însă, altă opinie şi anume că dacă vine la muncă va fi dat afară, având deja un ultimatum în acest sens dat de mai marii Apelor Române. Acesta a fost băgat în comisii de disciplină şi următoarea chemare în fața lor poate să-i fie fatală, nemaiputând să-i salveze cariera pe bani publici nici mama Omidă. Pe numele ei Băviţă. (sic!)”, se arată în articolul publicației din 13 septembrie 2016.

Așadar, Răboacă, conform numărului foarte mare de zile de concedii medicale ar trebui să fie deja pensionat pe motive de sănătate ori el continuă să fie angajat și statul să îl plătească deși nu dă randament la locul de muncă. Mai mult, acesta a fost văzut de nenumărate ori prin restaurantele din oraș în timp ce la Administrație era pontat ca fiind în medical. Angajatul problemă se folosește de boala lui și este susținut și astăzi, ca și în urmă cu un an, de aceeași – medicul Trușcă, polițistul Iana ori Geani Diaconu, Băviță și acum și de ”noul uns” – Prală Ștefan.

Iată, după mai bine de un an, Răboacă continuă să se sustragă de la comisia de cercetare, comisie ce este constituită din aceeași prieteni. A treia comisie de cercetare disciplinară este oprită acum de Prală și Sandu, cei doi ”mecanici șefi”, pentru că ar însemna sfărșitul lui Răboacă la ABA Olt. Se pare că acesta este mai presus de lege pentru că legea în APE o face Sandu- Pintilie – Cubițchi – Adam și compania.

Angajații Administrației sunt obligați să utilizeze cartela electronică de acces, dar nu toți țin cont de reguli și astfel pentru anumite luni angajatul problemă nu figurează cu delegații, iar la serviciu oricum nu stă mai mult de o oră pe zi deși este pontat mai multe ore. Succinct ceea ce ni s-a transmis pe adresa de e-mail ca informații sunt cunoscute, doar că acum diferența o face Prală, pentru că el nu întocmește comisia de disciplină pentru Răboacă.

Sandu trebuie neapărat să ia atitudine și să scape de cuplul Băviță-Răboacă pentru că se pare că se pornesc niște plângeri penale pe numele multora din ANAR și ABA Olt. Dacă se mai gândește să desființeze Inspecțiile Bazinale trebuie să o facă mai repede…timpul merge, plângerile se scriu. Sandu e nervos rău de tot și pentru asta e pus pe treabă și vrea schimbări majore.

”Așa nu se mai poate! Chiar totul se află? Bă, sunteți proști?”

A început cu Consiliului de Administrație al ANAR unde și-a pus oamenii lui pentru a-l da jos pe Pintilie și speră să reușească să schimbe frăția bolovanilor cu frăția vânătorilor. Chiar i-a prelungit pentru încă trei luni lui Amza Valeriu mandatul de director SGA Vâlcea, doar pentru a se ocupa de plata Apasco, că altfel e problemă mare din moment ce are sarcină strictă să reevalueze financiar lucrarea de la Alunu, lucrare mult supraevaluată de anumiți șmecheri. Dar, DNA se pare că cercetează în continuare.

Răboaca Ilie este deja notoriu pentru concediile medicale cu duiumul, are sancțiuni pentru grave abateri disciplinare și de peste un an se sustrage de la a treia cercetare disciplinară cu ajutorul șefilor.
În loc de concluzii, sperăm că pe halda de la Alunu au prins vânătorii noștri ceva iepuri și și-au mai aranjat ceva afaceri cum ar fi – negocierea cu Maria Tudor pentru Răboacă Ilie și Băviță Daniel (sic!)

Vom reveni!

Articolul de marți 12 decembrie va cuprinde informații bombă despre cum este ajutat angajatul Răboacă de șeful Prală… să scape!!!!

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.