Loading

Staţiunea Vidra: Majoritatea pensiunilor şi hotelurilor au fost lăsate în paragină

Ar fi trebuit să fie o perlă a staţiunilor montane din România, dar turiştii o cataloghează ca o ruină. Staţiunea Vidra, din judeţul Vâlcea, este încă un punct de atracţie pentru turişti, dar ceva îi ţine departe pe oaspeţi: lipsa locurilor de cazare. Majoritatea pensiunilor şi hotelurilor au fost lăsate în paragină timp de peste două decenii.

Cele mai multe complexuri de cazare au fost lăsate în paragină de mai bine de 20 ani, atunci când au trecut în patrimoniul sindicatelor. În momentul de faţă, în staţiunea Vidra, turiştii se pot caza doar la vilele duble din regimul privat, care au 100 de locuri de cazare.
O investiţie care ar fi trebuit să aducă staţiunii alte 1000 de locuri de cazare a fost abandonată de administratori. Este vorba despre un hotel care ar fi trebuit să aibă şapte etaje şi alte trei minihoteluri, plus o sală de sport. Lucrările au fost începute, însă în lipsa banilor, investiţia a fost abandonată.
Toate acestea se petrec în condiţiile în care administraţia locală a anunţat că, în mai puţin de două săptămâni, se va redeschide noua pârtie Transalpina Ski Resort, care a atras anul trecut aproape 60.000 de turişti.

digi24.ro

 

Distribuie

Un comentariu

  1. Tipic romanilor. Si eu sunt de parere ca Statiunea Vidra ar avea potentialul sa concureze cu multe statiuni de pe la noi si chiar de pe afara. Pana atunci insa lumea o sa caute cazare bran sau Sinaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.