288 total views

Mai aveţi de lucru… CET Govora secretizează contractele de prestări servicii

Consilierul local PNL, Grigore Crăciunescu, a făcut o declaraţie extrem de gravă cu privire la politica dusă de fosta şi actuala conducere a CET Govora. Liberalul, a declarat că iniţiativa sa de aflare a adevărului din spatele memoriului prezentat de CET cu privire la serviciile prestate de firme private în baza unor contracte oferite prin încredinţare directă a fost un fiasco total.

foto/voceavalcii

Grig Craciunescu CL 1

Conducerea CET Govora, o societate cu capital de stat aflată în subordinea CJ, a refuzat să-i pună la dispoziţie datele cerute, pe motiv că sunt secrete. ,,Am fost invitaţi la sediul societăţii de conducerea CET, ni s-au arătat nişte date, dar nu toate datele cerute. Am aflat că majoritatea lucrărilor au fost efectuate. Deci, nu mai are are sens să discutăm. Ni s-a mai spus că nu putem intra în posesia contractelor deoarece acestea sunt secrete”, a precizat Grigore Crăciunescu.
Tupeul conducerii CET Govora cere un nou control al Curţii de Conturi şi al DNA, din cauza contractelor cu iz penal încheiate cu firme private pe sute de milioane de lei pentru tăieri de frunze, dezinsecţii, încărcări şi descărcări de marfă şi alte aberaţii de acest gen.
Curtea de Conturi ar trebui să ia la purecat şi aceste contracte ţinute la secret de conducerea CET Govora din motive lesne de înţeles, jaful comis este atât de mare încât cei care au încheiat contractele ar ajunge direct la închisoare.
Prezent în sală, directorul Ion Cocleţ s-a rezumat să zâmbească ironic la expozeul consilierului local. Îl informăm că datele societăţii CET nu au caracter confidenţial sau secret decât dacă ascund un jaf. CET Govora este o societate de stat care funcţionează pe veniturile încasate de la cetăţeni, nu este o firma privată a lui Mihai Bălan sau a lui Ion Cocleţ. Poate consilierii municipali fac o sesizare scrisă către instituţiile de control abilitatea în stoparea jafului de la CET Govora şi pe acest segment de activitate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.