Loading

A intrat în concediu medical, dar nu a uitat să dea indicaţii preţioase.

Nici nu a iesit bine de la mititica, că deja dă directive stricte, ameninţă cu procese, sancţionări drastice, se pozează cu copii, verifică străzile, doar-doar să prindă pe cineva pe picior greşit.
Fiind CONDAMNAT PENTRU LUARE DE MITĂ, nu mai puteţi sta în fruntea primăriei şi mai bine vă daţi DEMISIA.

Iată comunicatul trimis de Frâncu la intoarcerea sa din puşcărie

  Comunicat

După cum bine ştiţi, procesul în care am fost acuzat, pe nedrept, s-a finalizat pe fond, la prima instanţă – Tribunalul Bucureşti, urmând celelalte etape: la Curtea de Apel şi apoi, probabil, la Curtea Supremă. S-a pronunţat o primă sentinţă, pe care o respect, exprimându-mi, în acelaşi timp, încrederea totală pe care o am în Justiţie. Voi încerca să îmi demonstrez, în continuare, NEVINOVĂŢIA şi să conving că tot ceea ce am vrut, prin demersul meu, a fost să aduc fonduri pentru comunitate, pentru o sărbătoare importantă a acesteia.
Îmi cer, încă o dată, iertare pentru întreg disconfortul creat oraşului şi cetăţenilor săi. Mulţumesc, pe această cale, tuturor celor care au avut şi au încredere în mine. Nu voi demisiona din funcţia de primar pentru că asta ar însemna, în primul rând, să-i dezamăgesc şi promit că proiectele pentru care m-au votat vor merge mai departe. Mulţumesc, de asemenea, echipei de la Primărie, viceprimarilor Gigi Ion Matei, Eduard Vîrlan şi Gheorghe Ioniţă, care au continuat proiectele demarate de mine, în perioada în care am lipsit.
Îi asigur pe toţi râmnicenii că Primăria municipiului şi Primarul ales de ei le vor fi alături pe mai departe şi că, împreună, vom încerca să găsim soluţiile pentru a face din Râmnicul nostru un oraş minunat.

Emilian FRÂNCU
Primarul municipiului

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.