Loading

Un instrument unic, ce poate menține echilibrul în viața oricui, Biblia este o carte ce nu ar trebui să lipsească din casele creștinilor. Cartea Sfântă este de o valoare incontestabilă, specifică fiecărei file ce o alcătuiește. Măsura în care fiecare reușește să vadă asta însă este cea care face diferența. Se spune că trebuie să fii om cu o viață și o trăire curată pentru a putea pătrunde în înțelesul celor cuprinse în Biblie.

Pentru că mulți o consideră o carte mai puțin accesibilă – cu referire la mesajul pe care îl cuprinde – în ajutorul celor care doresc să se adape din acest izvor de apă vie – cum sunt numite cuvintele Bibliei – vin diversele carti crestine ce cuprind relatări biblice, studii, dar și alte abordări ale Cuvântului Sfânt.

Rolul cărților creștine în viața omului de astăzi

Aceste cărți au menirea de a-l apropia pe om mai mult de Dumnezeu. Într-o lume în care accentul este pus mai mult pe confortul fizic, pe bunăstare, partea duhovnicească, cea spirituală este cel mai ades neglijată. Astfel de materiale sunt astăzi disponibile în librăriile de profil cum este și LibrariaMaranatha.ro, o sursă online bogată în cărți creștine cu folos duhovnicesc inestimabil. Este de altfel și una dintre cele mai mari librării de biblii, deci locul în care opțiunile vizavi de asta sunt extrem de variate.

În ce constau astfel de cărți? Fiecare în parte poate transmite un mesaj într-un mod mai simplu sau mai complex, în funcție de carte. Spre exemplu, cărțile care sunt mărturii creștine reprezintă o sursă de inspirație pentru cei care trec prin situații asemănătoare, care au nevoie de o încurajare, de un motiv de a înfrunta diverse greutăți în viață.

Cărțile care tratează teme biblice sunt de asemenea un interes. Constituie o modalitate de a înțelege mai ușor Cuvântul Sfânt. Există în acest sens materiale scrise de persoane aparținând de confesiuni diferite, deci există opțiuni pentru toți.

Subiectele tratate în diversele cărți creștine pot trata subiecte dintre cele mai variate. Spre exemplu, pentru publicul feminin îndeosebi, dar nu doar pentru acesta, există posibilitatea de a comanda cărți care fac portretul unor femei despre care se scrie în Biblie, despre viața lor exemplară, care sunt modele – sau cel puțin ar trebui să fie – pentru femeile de astăzi. Asta depinde de felul în care se raportează astăzi fiecare la Bibilie, cât crede și cum trăiește vizavi de această parte a vieții.

Impactul pe care lectura îl poate avea asupra omului de astăzi, care este pus zi de zi în fața unor situații dificile, poate pentru care nu au răspuns sau rezolvare, este unul însemnat. Despre Biblie se știe că este cartea care are un răspuns pentru orice problemă și că, indiferent de barierele de timp, este întotdeauna o carte de actualitate.

Oricine caută să se apropie de Dumnezeu, respectiv să exploreze latura spirituală a vieții, regăsește cărți creștine și Biblii în variante diverse în cadrul librăriei online – librariamaranatha.ro. Astfel de cărți sunt neîndoilenic intermediare între om și Dumnezeu, în măsura în care fiecare alege să se raporteze la ele.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.