Loading

…fură la propriu, postările altor consilieri locali! Atenție, cu acte în regulă, pe care le postează pe contu-i personal de fb, fără a da sursa sau a distribui măcar postarea celuilalt, ci luând efectiv textul și atribuindu-și-l ca și cum ar fi scris de ea. Mai mult, este cât se poate de evident că nu a citit ceea ce a furat. Autorul textului a invocat faptul că „ca și consilier local, prin ceea ce faceți îmi îngrădiți dreptul de a-mi exercita mandatul pentru care oamenii m-au trimis în Consiliu”, iar dacă citea, „consiliera” vedea acest paragraf și eventual îl modifica sau dădea sursa, pentru ca cei care-i vizualizează postările să nu înțeleagă greșit că este din nou consilier local !!!

În urma ședinței ordinare a Consiliului Local, din 16 decembrie 2016, doi consilieri locali ai formațiunii politice – PER – și-au exprimat public nemulțumirile cu privire la aceasta, publicând pe conturile personale de fb anumite texte, explicând „dezastrul” ședinței. Carmen Preda dă o mână de ajutor la distribuirea textelor, pentru a vedea tot poporul ce se întâmplă în cadrul ședințelor de CL. De fapt, nu a făcut altceva decât să fure un text care nu-i aparține, dovedindu-ne, nouă celor care înțelegem, superficialitatea implicării în societatea acestui oraș, lăsând impresia că textul cu pricina este scris chiar de ea. Și uite așa să vedem noi ce deșteaptă este ea, ce bine face rezumatul unei ședințe, deși, patru ani de zile ca viceprimar nu a deschis gura, nu a prezentat nici măcar un raport de activitate, dar și-a construit un conac în stil Brâncovenesc și pe care nu îl poate justifica dpdv financiar !!!

Că tot insistă primarul Mircia Gutău că le va solicita rapoarte de activitate celor doi viceprimari, mai jos „rapoartele” consilierilor locali municipali din perioada 2016-2020, inclusiv viceprimarii, că și ei sunt tot consilieri până la a fi viceprimari.  Carmen Preda nu are nici un raport de activitate, nu s-a implicat cu absolut nimic, doar a ascultat ordinele primarului, și acum fură textele altora să dea impresia că ea le-a scris. Voia deputat !!! 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.