135 total views

Vara asta îţi v0m însufleţi serile caniculare cu filme, cărţi, oportunităţi de angajare şi multe alte surprize! Lasă-te furat de lumea fascinantă a culturii, chiar la tine în oraş, cu Caravana Culturală, un proiect marca Inspire Group.

Caravana culturala copy

Pe 12 August am început a doua ediţie a proiectului naţional, Caravana Culturală de film şi carte din România, un eveniment care se va desfăşura în 19 oraşe mici şi mijlocii din România şi care va aduce mai aproape de familia ta artiştii, autorii şi titlurile preferate.

Am dat startul în Focşani (12 August) şi am continuat în Vaslui (13 August), Botoşani (14 August), Dorohoi (15 August) şi Fălticeni (16 August). În fiecare seară vei avea ocazia să vizionezi un film de colecţie pe marele ecran şi să câştigi premii oferite de partenerii proiectului: Pur, Persil, Aqua Carpatica, Telekom, Farmec, Epson, Nestle, Nemira, Provident şi Faurecia.

În cadrul evenimentului companiile participante îţi vor prezenta oferta de job-uri disponibile pentru tine şi te invită să participi la activităţile interactive desfăşurate la standurile lor.

Ia-ţi prietenii, familia, copiii şi bunicii şi fii prezent la cel mai mare eveniment din oraşul tău!

Dacă vrei să faci cunoştinţă cu noi înainte de eveniment şi să ne mai pui intrebări, te aşteptăm pe pagina de facebook a Caravanei: https://www.facebook.com/CaravanaCulturalaInspire

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.