121 total views

Candidatul independent la Camera Deputaţilor Romeo Rădulescu a postat, duminica 13 noiembrie, pe pagina oficială de Facebook: “Execuție mişelească în Râmnicu Vâlcea. TOATE afişele mi-au fost rupte de pe panouri. Oare aceste partide mari atât de mult se tem de un candidat independent, încât să se ajungă aici? Vă întreb din nou, dragi vâlceni, cât mai permitem gravele încălcări ale democrației?”

romeo

Romeo Rădulescu se pare că reprezintă o ameninţare pentru contracandidaţii săi sau cineva, ştim noi cine, care nu suportă efectiv să-l vadă pe panourile amplasate în municipiu, unde fiecare candidat are dreptul să se promoveze, cu şanse egale. Afişele rupte ale candidatului puteau fi observate şi astăzi pe anumite panouri.

Unde este Poliţia Locală, care la alegerile locale din iunie, verifica “la sânge” toate panourile din oraş?… Ba, mai mult, trimitea către mass-media pentru publicare şi filmuleţe cu tineri care rupeau afişele candidaţilor? Astăzi, nici un comunicat despre ruperea acestor afişe! Ne întrebăm, acum nu mai este nevoie să se supravegheze panourile  electorale?

În acest sens, candidatul Romeo Rădulescu a adresat râmnicenilor şi o scrisoare deschisă, cu următorul conţinut:

”Printr-o încercare de execuție mișelească, afișele din întregul oraș mi-au fost rupte de pe toate spațiile de panotare. Este inacceptabil ca într-un stat democratic, un candidat care a primit tot sprijinul oamenilor să fie sabotat în așa hal, încă din primele zile de campanie electorală. Mă întreb la ce se va ajunge la final de campanie, dacă trebuie să mă tem încă de pe acum. Gestul complet ilegal și mafiot este însă dovada faptului că partidele mari se tem. Se tem că un candidat independent care le-a denunțat și condamnat acțiunile le poate știrbi puterea. Ne mai facem noi bine ca popor și apoi ca județ dacă alegătorii nu sunt lăsați să știe cine candidează pentru ei?”, se arată în scrisoarea candidatului Romeo Rădulescu.

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.