Loading

…în timp ce toți candidații de la PNL au răspuns întrebărilor adresate de acesta. Liberalii au 3 candidați noi, iar PSD are 4 candidați vechi care fug de jurnaliști pentru că probabil nu știu să vorbească, dacă ar fi știut ar fi răspuns jurnalistului. Este cât se poate de evident că Rădulescu nu a vrut să riște ca cei de la Recorder să publice niște răspunsuri jenante. Avem bănuiala că tot el le-a interzis să ofere interviul telefonic, așa cum le-a interzis să facă și conferințe de presă pe parcursul celor 4 ani de mandat parlamentar.

Deci, jurnalistul Cristian Delcea, de la recorder.ro, a contactat toți candidații vâlceni înscriși pe listele pentru parlamentarele din 6 decembrie 2020 – Camera Deputaților și Senat, dorind să le adreseze câteva întrebări, simple de altfel. Site-ul, în această perioadă, dorește probabil publicarea profilului de candidat, urmând după alegeri o analiză mai amănunțită a tuturor parlamentarilor. Întrebările pentru fiecare candidat nu au diferit și de aici și concluzia a ceea ce credem că intenționează publicația să publice, după alegeri. Și dacă ne înșelăm nu e asta o problemă ! Dar, faptul că presa națională este interesată de candidații din județele țării și nu doar de cei din București, nu poate decât să ne bucure. Mai spunem că Recorder.ro a contactat candidații PNL, PSD și USR din Vâlcea, cel puțin așa reiese din postare, ceilalți poate că nu contează sau poate nu au putut fi contactați din alte motive…

Așadar, cinste județului cu răspunsuri bune ne-au făcut candidații PNL și în nici un caz candidații PSD care au refuzat să răspundă jurnalistului, iar liderul lor, Rădulescu Constantin, l-a mai și mințit spunându-i că „discut eu cu ei și le transmit solicitarea”. Cristian susține că „nici așa nu s-au lăsat candidații PSD-iști atrași în dialog, semn că piramida puterii s-a erodat și în teritoriu”.

Precizări importante și observate de-a lungul mandatelor lor…

Parlamentarii vâlceni PSD, în funcție, azi din nou candidați, în legislația 2016-2020 nu au făcut nici măcar o conferință de presă, nu au avut apariții tv, nu au remis comunicate de presă. Am putea spune că au fugit de presa locală, dar nu. Ei au plătit anumite publicații care pentru justificarea facturii „s-au chinuit” să le bage cuvinte în gură, publicând de multe ori texte jenante și extrem de scurte.

Parlamentarii vâlceni PSD nu vorbesc în public, ei se exprimă în fața unui jurnalist local, nu național, doar din birourile lor, prin telefon sau eventual în fața unei cafele prietenoase. Cu timpul am putut observa cum procedează majoritatea – „scrie și tu ceva acolo, ce vrei, dar să dea bine”. Acum că sunt în campanie au avut câteva apariții tv (le numărăm pe degete), dar extrem de goale din punct de vedere al informațiilor oferite despre activitatea avută în legislația 2016-2020. Cum să nu fugă de presa centrală ?

Cine dorește poate răsfoi paginile de fb ale candidaților PSD – Ștefan Ovidiu Popa, Daniela Oteșanu ori Bogdan Matei – și va observa postări de toată jena ori distribuiri ale PSD central. Nu veți observa nici o postare care să dovedească concret ce au făcut fiecare în cei 4 ani de mandat în Parlamentul României, absolut nimic ! Credeți-ne, le-am vizualizat conturile destul de atent. Totuși, „să dăm Cezarului ce este al Cezarului” – Neață Eugen este singurul candidat care publică texte, chiar dacă de cele mai multe ori spune același lucru sucit pe toate părțile sau bate câmpii, dar măcar nu are trei rânduri gen – „zi de zi în campanie, localități unde am fost prezenți prezentând puncte principale ale programului PSD” – mesaj identic zi de zi și nimic altceva al Danielei Oteșanu.

Dacă vă uitați pe conturile candidaților PSD – Ștefan Ovidiu Popa și Matei Bogdan – ați putea crede că aparțin unor tâmpi, nu candidați care ne reprezintă cu cinste. Absolut nici un rând despre ce au făcut și ce urmează să facă pentru cetățenii acestui județ. Se vede un dezinteres total și asta cu siguranță pentru că Oteșanu, Popa și Matei sunt siguri pe ei, în ceea privește obținerea de încă un mandat în Parlamentul României. Tipul ăsta de candidat șmecher nu îl vedem doar la Vâlcea, fiecare județ „se mândrește” cu astfel de specimene care consideră că totul li se cuvine și au prioritate la orice.

Candidații vâlceni ai PSD nu ne pot spune – care ar fi primul proiect de lege pe care doresc să-l propună în noul mandat, pentru ce cauză a județului Vâlcea vor milita în Parlament ori în ce domeniu se consideră experți – pentru că dacă ar fi putut ar fi răspuns jurnalistului, acestea fiind de fapt întrebările la care ar fi trebuit să răspundă.

Parlamentarii care vor votul votru pentru că ne fac „cinste”…

Neață Eugen – anchetat de DNA pentru fals în declarații, chiar dacă în trecut, este un oportunist care nu are nici o legătură cu PSD, ajungând în această formațiune politică împins de Gutău, pentru că doar de aici ar fi putut ajunge parlamentar. În afară de „legea Neață” unde meritul lui este poate 20% nu s-a remarcat cu nimic timp de 4 ani de zile, fiind „studiat” inclusiv de presa centrală…

Ștefan Ovidiu Popa – zero

Daniela Oteșanu – zero

Bogdan Matei – un personaj controversat, acuzat de violență domestică prin lovire cu corpuri dure și nu numai, scandaluri prin cluburi care s-au lăsat cu bătaie, gafe imense ca și senator și ministru și zero activitate în Parlamentul României !!! „Studiat” și el de presa centrală…

Băăăăă”, ne faceți de râs peste tot !!! Vai mama noastră cine ne cere votul !

 

IMAGINEA ATAȘATĂ ARTICOLULUI ESTE EXEMPLU DE POSTARE A DEPUTATULUI ȘTEFAN OVIDIU POPA ÎN ACEASTĂ CAMPANIE – PROBABIL CĂ #MUIEPNL ESTE SINGURUL PROIECT PENTRU CARE VA MILITA EL ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI, FIIND EXPERT DE FAPT DOAR ÎN A COPIA MIZERII…

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.