Loading

UPDATE

În urma publicării articolului am fost asaltați cu mai multe mesaje în privat, iar unul dintre acestea este despre creditele „candidatei”, care se pun sub semnul întrebării, unul ce crește considerabil…  

„Am văzut articolul despre Cotar. E incomplet! A mai avut credite neachitate pe care le-au preluat firmele de executare silită. De exemplu, creditul de la BRD pe care l-a luat și pentru care a ajuns în Biroul de Credit, nu îi dădea voie să acceseze alte credite. Cu toate astea, se pare că a reușit ! Cum? Înseamnă că cineva i-a achitat creditele !”

Astăzi despre „candidata” PMP – Mădălina Cotar – 230.000 lei credit în 2018/venit 1200 euro/lună. Credit asigurat de BCR / CEC Bank, și contractat probabil pentru achiziția apartamentului de 50 mp (tot în 2018!), situat pe Bulevardul Dem Rădulescu, în municipiu. Nu cunoaștem veniturile „candidatei” de la vremea respectivă, dar sigur nu le depășeau pe cele realizate în 2019 (an de top pentru bugetul SCM !!!), și declarate acum cu ocazia participării la alegerile parlamentare 2020, pentru a-i permite un astfel de împrumut. Orice e posibil în ziua de azi.

SCM plătește sinecuri – salarii mari pentru nimic

Așadar, aruncând o privire pe declarația-i de avere publicată, observăm sursele de venit pentru cea care dorește să ne reprezinte în Parlamentul României. Domnișoara are venituri 100% din bani publici. Dacă pentru munca prestată la un cabinet parlamentar este remunerată cu aproape 15.000 lei/an, suntem de-a dreptul stupefiați când vedem că angajată fiind a clubului de handbal SCM, pe funcția șef birou marketing, în anul 2019 a încasat nu mai puțin de 54.470 lei !!! Adică, aproximativ 1000 euro/lună, venituri nete, a plătit SCM din bugetul său pentru șeful biroului de marketing !

Cotar Mădălina s-a ales cu un job în cadrul SCM după ce a trudit din greu în campania de la localele 2016, perioadă în care nu avea nici un venit. Acum vedem că legislația 2016-2020 a fost una extrem de profiabilă pentru ea, fără să-și poate imagina chiar și ea ce poate să obțină de la edilul Râmnicului, pentru implicarea politică. Cotar, ca și Preda, este preferata edilului și din bani publici, într-un timp extrem de scurt, ajunge să dețină ceea ce venitul nu-i permite.

Se pare că așa se achită de servicii Neață și Gutău – favoruri din bani publici !

Întrebăm, ce nevoie are SCM de un întreg birou de marketing, când peste 97% din fonduri îi vin de la Primăria Râmnicu Vâlcea și de la Consiliul Județean Vâlcea ? Ca să vedeți ce înseamnă să îți permiți să faci ce vrei cu banii clubului, cu banii publici, adică banii noștri !!! Gutău și Verigeanu au înființaț un birou de marketing la SCM probabil pentru a atrage sponsori, dar clubul plătește cu mult mai mult pentru reclamă/publicitate și pentru biroul de marketing, decât încasează din sponsorizări !!! „Candidata” PMP – Cotar Mădălina – a trăit și trăiește din banii fetelor de la handbal, dar de teamă că poate să-i scadă considerabil venitul, vrea să se mute în Senatul României. Ratele trebuie plătite, iar traiul de lux, în care s-a obișnuit să trăiască, are și el un cost !!!

Vâlceni, acestea sunt candidatele PMP – Mădălina Cotar și Carmen Maria Preda – prima și-a luat apartament și cealaltă și-a construit conac – din banii voștri !!! Singurul lucru pe care l-au făcut pentru aceste venituri – au executat la comandă tot ceea ce li s-a cerut, fără a se gândi o clipă la repercusiuni !!!

SCM – o morișcă de sifonat bani !? Dacă a fost, sigur nu o să mai fie !!!

PMP, CU PREDA ȘI COTAR PE LISTĂ, NU MERITĂ VOTUL VÂLCENILOR !

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.