Loading

….și ne referim la deputatul Neață Eugen care e disperat să mai ia un mandat de deputat, leafa fiind una considerabilă pentru viața de lux cu care este obișnuit și care trebuie să existe și după 6 decembrie 2020. Este candidat PSD deși nu are nici o legătură cu acest partid, cu doctrina lui ori cu colegii de breaslă care nu-l înghit, decât de ochii lumii. El este o altă marionetă a primarului Gutău, una care îi îndeplinește acestuia toate cele ce-i poftesc și nu numai.

În iunie 2019, TdV publica un articol în care îl acuza pe deputat de evaziune fiscală, spălare de bani, complice la spălare de bani, aderare la grup infracțional, fals și uz de fals în acte ori alte fapte de corupție, dacă într-adevăr își alimentează bolidul de la un agent privat, expunând doar cele sesizate, iar mai multe despre acestea puteți reci AICI.

În septembrie 2020, TdV publica un alt articol despre Neață Oana Teodora, necăsătorită– fata deputatului Neață Eugen – o tânără care și-a permis un apartament în centrl municipiului, cu ajutorul părinților. Ori Neață Eugen nu are cine știe ce venituri declarate, nu atât încât să-și permită, în această perioadă și achiziția unui apartament în centrul Râmnicului, pentru fiica sa, în condițiile în care în 2017, potrivit declarației de avere are credite la BRD, toate luate în 2015 și scadente în 2030, 2032 și 2020.

Bani cheltuiți cu nemiluita pentru promovarea ca și deputat, vedem cum o mașină care consumă enorm de mult este utilizată la maxim, și multe alte cheltuieli pe care nu mai încercăm a le explica, nu are rost. Am văzut cum cei din anturajul lui Gutău și-au construit vile, conacuri, apartamente, mașini luxoase, vacanțe de lux și multe altele, lucruri pe care și le-au permis fără a-i interesa dacă le pot justifica, iar autoritățile, deși spun că se autosesizează din media, au ochii închiși! Mai multe, AICI

În iulie 2020 TdV publica un art cu titlul „Administrația Gutău a preluat „Arenele Traian” cu încălcarea LEGII” și menționa inclusiv implicarea deputatului Neață care pe pe linie parlamentară și de partid a luat legătura cu cu senatorul Bogdan Matei. În scopul urgentării transmiterii activului nu au fost întreprinse demersuri numai de către Gutău prin intermediul relaționării cu deputatul Neață și cu prefectul Marin, ci și cu președintele PSD Vâlcea – Constantin Rădulescu, și despre acest subiect puteți citi AICI, AICI, AICI.

DECLARAȚIILE DE AVERE ALE DEPUTATULUI NEAȚĂ EUGEN

Declarație de avere la început de mandat depusă în data de 3 ianuarie 2017, pentru anul fiscal 2016

Teren în municipiul Râmnicu Vâlcea, dobândit în 1995 prin vânzare-cumpărare, în suprață 913 mp.

Clădire – 1996, în suprafață de 126 mp, dobândit prin autorizație de construcție

Bunuri mobile – autoturism marca Audi, an fabricație 2005, dobândit prin cumpărare (leasing)

Împrumut acordat în nume personal în valoare de 62.500 lei, sigur către PSD pentru campania electorală

La capitolul „datorii” regăsim înregistrate în declarația de avere trei credite luate de la BRD Bank, – 225.212 lei – refinanțare OPT Bank – scadent în anul 2032

225.000 lei – ipotecar – scadent în anul 2030

62.800 lei – descoperire de cont – scadent în anul 2020

Toate aceste credite sunt contractate în anul 2015. În noiembrie 2016, prin alte două contracte de împrumut, cu scadență în 2017, obține suma 60.000 lei. Veniturile deputatului Neață Eugen, în anul 2016 au fost în cuantum de 127.717, salariu activitate ofițer MAI și 515 lei din drepturi de autor, publicare carte.

Declarația de avere depusă în data de 23 mai 2017 – după 4 luni de mandat de parlamentar

În plus față de declarația depusă în 3 ianuarie 2017, deputatul Neață dobândește în aceste prime 4 luni (2017) …

– teren în suprafață de 204 mp, donație de la socrii și un teren în suprafață de 43 mp obținut prin vânzare-cumpărare,

– clădiri – o casă de locuit de 71 mp, obținută prin donație/autorizație de desființare

– bunuri mobile – Audi, 2005, cumpărare (leasing)

– datorii – la acest capitol sunt menționate cele mai sus enumerate, dar achită în aceste 4 luni cei 60.000 lei obținuți prin contractele de împrumut

Veniturile parlamentarului înregistate după cele 4 luni și ele suportă o modificare și anume,

– 74.613 lei din activitate ofițer MAI

– 9.466 lei din munca prestată ca și consilier al primarului la Primăria Râmnicu Vâlcea

– 3.627 lei ca fiind membru ATOP în cadrul CJ Vâlcea

– 2.573 lei pentru luna decembrie 2016 ca și deputat în Parlamentul României

– 515 lei pentru drepturile de autor, publicare carte

– 68.130 lei venituri ca și pensionar al M.A.I.

Iată, vedem că după 4 luni de mandat în Parlamentul României, lui Neață Eugen îi revine memoria și face completări de care nu a ținut cont la completarea declarației din 3 ianuarie 2017

Declarația de avere depusă în data de 16 mai 2018, pentru anul fiscal 2017

La capitolul „bunuri mobile”, deputatul vinde mașina marca Audi și obține un venit de 5300 euro. În anul fiscal 2017, parlamentarul încasează de la Parlamentul României un salariu de 103.962 lei la care se adaugă și 5.336 lei din drepturi autor, publicare carte. Aceste venituri sunt completate de pensia de la M.A.I. în cuantum de 152.820 lei. Parlamentarul în 2017 a avut un venit de 22.000 lei/lună.

Declarația de avere depusă în data de 29 mai 2019, pentru anul fiscal 2018

În acest an fiscal reușește după doar 1 an de mandat (2017 este tot înregistrat ca și datorie integrală) să achite creditul în valoare de 225.212 lei – refinanțare OPT Bank – scadent în anul 2032. Veniturile anului fiscal 2018 sunt de 120.036 lei din activitatea de parlamentar și 164.112 lei ca și pensionar M.A.I.. Așadar, un venit lunar de 23.679 lei din care achită creditul în valoare de 225.212 lei (peste 2 miliarde lei vechi!).

Declarația de avere depusă în data de 19 mai 2020, pentru anul fiscal 2019

Modificările din declarația de avere, față de cele din 2018, sunt doar cele care aduc venitul salarial pentru deputatul vâlcean și anume – 132.386 lei la care se adaugă pensia de la M.A.I. în cuantum de 164.112 lei. Un venit anual de aproximativ 300.000 lei (3 miliarde vechi!), deci 25.00 lei/lună.

DESPRE ALTE VEITURI PENTRU UN DEPUTAT

La salariu, deputații mai adaugă venituri consistente din diurnă, cazare, transport și telefon, dar și cheltuielile decontate de Parlament, pentru activitatea din teritoriu. În total, un parlamentar poate câștiga lunar până la 40.000 de lei. De asemenea, le sunt decontate chelutielile cu benzina pentru transportul în teritoriu și au dreptul la un bilet de avion gratis pe săptămână, pe linile aeriene interne. Fiecare deputat sau senator are dreptul la un abonament de telefonie mobilă decontat de Parlament. Beneficiază lunar și de o sumă importantă pentru cazare, sumă acordată lunar, pe toată durata mandatului, și nu poate fi mai mică de jumatate din indemnizația brută a deputatului, adică cel puțin 10.000 de lei lunar.

Parlamentul acoperă și chiria birourilor parlamentare ale deputaților, facturile la utilități și salariile personalului angajat. Un parlamentar muncește, în medie, 3 zile pe săptămână în Parlament, iar restul activității și-o desfășoară în teritoriu. Programul de lucru în Parlament începe de luni, de la ora 14:00, până miercuri la ora 18:00, și cuprinde activitatea în comisii și în plen. Uneori, săptămâna de muncă se prelungește și sunt programate ședințe ale comisiilor parlamentare și în zilele de joi.

DEPUTATUL NEAȚĂ EUGEN DESCRIS DE SITEulNU TOT EI”

Eugen Neață a fost subofițer până la 28 de ani. Începe să fie implicat în prevenirea criminalității economice la Vâlcea și brusc devine ofițer. Nu este clar cum, căci în mod normal, până la Oprea, avansarea fără școală se putea face doar pe câmpul de luptă și nu îmi amintesc de marele război de la Vâlcea din 1995.

De acum încolo va avansa de parcă ar fi Făt Frumos. La 34 de ani ajunge căpitan înainte de termen pentru merite excepționale. Nu are facultate, dar e lovit de setea cunoașterii și la 35 de ani termină dreptul, unde altundeva decât la Universitatea Ecologică București, facultatea care a dat probabil cei mai mulți miniștri și deputați. Se oprea pe drum la Pitești și mai făcea și un curs la Universitatea de acolo în timp ce era Ofițer specialist pe Fraudă căci trăim într-un banc sinistru.

Devine în 2003 Șef al Biroului de Investigare a Fraudelor, lucru care îi dă desigur oportunitatea să termine cursurile de Științe Penale ale Academiei de Poliție, Masteratului de Management Public de la ASE și doctoratul la Facultatea de Drept al Academiei de Poliție. În timpul liber mai publică și articole ștințiifice sub îndrumarea unui profesor faimos pentru implicarea sa în scandalul cărților scrise în pușcării. Scrie și el o carte, că doar nu se putea altfel. Este anchetat de DNA pentru fals în declarații și scapă prin retragerea declarației. În 2009 face un curs organizat de Direcția Schengen la MAI. La nici câteva luni cade examenul de șef de poliție la care participă de unul singur spunând: ”L-am picat pentru că subiectele s-au referit la activitatea Schengen, o activitate nouă pe care nu am stăpânit-o bine. În acest domeniu problematica e foarte stufoasă şi România va adera la acest spaţiu în 2011”.

Avansează totuși pe bandă înaintea îndeplinirii stagiului minim. Primește tot felul de distincții care de care mai ciudate. În 2010 primește Locul I “pentru merite deosebite în munca pe care a desfăşurat-o”, conferit de Asociaţia Liga Naţională şi Internaţională pentru Apărarea Drepturilor Omului. Organizația l-a avut președinte pe Gigi Becali și este o ciudățenie de ONG. România Liberă scria despre cât de ciudată era organizația: “pe lângă înființarea unor grupuri vocale de tip etno, promovarea folclorului, înregistrări video și audio cu solisti vocali și instrumentiști și realizarea de filme folclorice, LNIADO are la obiective “reformarea sistemului penal și drepturile deținuților”, “controlul civil asupra practicii și organizării parlamentare”, dar și “măsuri de securitate, inclusiv controlul civil asupra poliției și forțelor armate”.

În 2012, odată cu venirea PSD-ului la conducerea Ministerului de Interne, devine Director la M.A.I. și Vicepreședinte al Corpului Național al Polițiștilor. Din 2016 este în Parlament și unul dintre principalii susținători ai legilor împotriva justiției promovate de PSD. Referințele lui sunt spectaculoase, profesorul care valida lucrările pușcăriașilor (de pe lumea cealaltă că omul a murit dar și Niță e Doctor în drept), alt profesor implicat în scandalul plagiatelor, un primar care a făcut pușcărie (a fost reabilitat între timp) și un șef de consiliu județean care este implicat în toate scandalurile de corupție tipice consiliilor județene controlate de PSD. Eugen Neață a fost șeful biroului antifraudă de la Vâlcea, un oraș care, în perioada în care el era promovat pe repede înainte, era centrul criminalității cibernetice în Europa. Ne reprezintă în Parlament din partea PSD. Este prins că nu știe ce face Parlamentul exact pe domeniul pe care este doctor – dreptul. A fost foarte, foarte aproape de a deveni ministru la M.A.I.

Presa locală, cinstită și ea scrie oda asta despre el : „Eugen a ajuns deputat printr-o muncă de titan. Alături de frumoasa şi absolut destoinica sa consilieră (pe care mulţi parlamentari şi-ar dori-o în culise), a făcut o campanie de senzaţie. Aşa cum vezi prin jurnalele americane, cu candidaţi care zâmbesc, care râd, care strâng mâini, dansează, intră în hore, acel tip de candidat cald, care îţi câştigă votul fără să stai pe gânduri“ #haisictirpsd #nuvăoprișațipeeldevot #nutotei

SUNTEȚI CHEMAȚI LA URNĂ DE PSD SĂ VOTAȚI INCOMPETENȚA !

VOTAȚI PSD, VOTAȚI FALIMENTUL JUDEȚULUI VÂLCEA !

VOTAȚI PSD, VOTAȚI INTERESELE DE GRUP !

VOTAȚI PSD, VOTAȚI DEZASTRUL ECONOMIC LA NIVEL DE ȚARĂ !

PSD VÂLCEA NU NE FACE CINSTE CU UNII CANDIDAȚI !

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.