2,191 total views

…un deputat norocos, am putea spune, care în 2017 moștenește, dar și cumpără, suprafețe întregi de teren, în Râmnicu Vâlcea și Drăgoești. Soția, consilier în Parlamentul României, în 2014 cumpără un apartament în București, suprafață de 78 mp, iar în 2019 ce să vezi, primește donație alt apartament, tot în București și tot de 78 mp !!!

Potrivit declarației de avere, deputatul PSD în perioada 2015-2020 „a moștenit” bijuterii în valoare de 20.000 euro. În 2020 înstrăinează o casă de locuit din Drăgoești, în suprafață de 70 mp, prin demolare, casă pe care nu o regăsim la punctul 2 al declarației – clădiri ! În 2017 face un credit la CAR Uniunea Vâlcea I.F.N, scadent la 2022, în valoare de 70.000 lei – refinanțare, iar în 2019 cu scadență în 2024 – 72.000 lei și este coplătitor.

În aceeași declarație găsim și darul de cununie civilă – 7.800 euro și 9000 lei, dar și darul de nuntă – 20.000 $ și 32.000 euro. În anul 2019 soții Popa au avut un venit total de 200.000 lei, aproximativ 138.000 lei/lună.

Cum este descris deputatul PSD pe site-ul „NU tot ei

„Azi la panarama de la ora 5 domnul Ștefan Ovidiu Popa. În 2007, la 22 de ani, domnul Popa intră în PSD entuziasmat, probabil, de cinstea și profesionalismul care duhneau la PSD Vâlcea. Deja lucra pentru o firmă din Vâlcea. Firmă cu multe contracte cu statul. În același timp studiază, conform CV-ului, la TREI facultăți în Craiova, toate la cursuri de zi.

Drept, Psiho-Pedagogie și ASE. E o mârlănie acolo, căci Psiho-Pedagogia este doar un curs, dar omul a intrat în PSD, nu vrea să se facă de rușine în fața restului de valori PSD-iste. Imediat ce termină facultățile devine jurist la firma în cauză, dar mai face (fără să termine) și un masterat tot la Craiova. Firma se duce în cap și înregistrează o datorie de 461.196 RON. Trece la altă firmă, acuzată de a fi o căpușă politică pentru CET Govora, unde este economist și apoi consilier juridic. Și firma asta se duce în cap, înregistrând o datorie de 923.351 RON. Este, ironic, cenzor la altă firmă de stat legată și ea de CET Govora care este desigur implicată în scandaluri de corupție și nepotism.

În 2015, domnul Ovidiu Popa este lovit de genialitate. În acest an de grație este consilier juridic la o firmă acuzată de a căpușa CET Govora, are propiul lui birou de mediator, este cenzor la altă firmă legată de CET Govora, este Secretar la un IFN și Președinte la alt IFN, se certifică ca Manager de Proiect și face un masterat la Sibiu. Muncă, muncă, dar și răsplată, așa că-și cumpăra două case, ca orice tânăr care a muncit pentru 8 ani doar cu și la stat. În 2016, declară într-o vomitătură de ziar :” Prima facultate am făcut-o integral bugetată de stat, fiind bursier, ca şi primul master. A doua facultate, tot de stat, şi al doilea master, le-am urmat pe banii mei.”

Conform CV-ului, are un singur master. Firesc, omul, un profesionist care pe unde a lucrat a dus firmele în cap, ajunge consilier județean și apoi deputat pe listele PSD la 31 de anișori. De un an se oprișează pe dumneavoastră dintr-un Porsche Cayenne ca orice social democrat cinstit. Nevasta domniei sale este desigur, meritocratic, angajată tot la Parlament. Împreună primesc anual de la noi peste 200.000 RON căci, nu-i așa, merită. Este, firesc în comisia juridică de imunități și cea de stabilitate legislativă ca să ne simțim siguri că țara e pe mâini bune. Discursul lui de la Conferința PSD Vâlcea din 2020 este o dovadă a geniului agramat și pupincursit al domnului deputat și de răzbunare a domnului Freud”.

VOTAȚI CANDIDAȚII PSD ! AVEREA LOR TREBUIE SĂ CREASCĂ, ÎN TIMP CE VOI SĂRĂCIȚI !

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.