300 total views

Așa se face că Dragnea nu uită, nu iartă și „jucăriile” politice pe care le-a făcut cadou, chiar dacă au fost stricate de cei care le-au avut, le ia înapoi fără să se uite în spate. Le dă altora, le reciclează, le ține în dulap, nu mai contează ce face cu ele, dar contează că cei care le-au avut rămân fără ele. Dacă au avut cap să păstreze ambalajul nu îi mai ajută la nimic, Dragnea le va lua trădătorilor tot, pentru a nu lăsa nici o urmă.

Și uite așa cearta dintre mai marii pesedeului se pare că aduce schimbări la ABA Olt, schimbări pentru care unii se bucură atât de tare încât la ora asta deja se cinstesc de fericire. Deși rocada e importantă pentru Gutău și Prală, care poate chiar au avut un cuvânt de spus în privința asta, nu credem că „gură mare” Băviță va intra în cărți. Dar, mai știi ce compromisuri face și Gutău pentru a-și plasa pionii pe funcții cheie? Omul vrea siguranță, dacă tot se implică!

În momentul de față, la ABA Olt, la investiții este Pietriși (omul lui Stănescu), iar director resurse de apa este Pureca Stefan, omul lui Gutău. Rocada ar fi ceva de genul: Pietriși se duce de unde a venit, adică la SGA Olt, Pureca ar pleca de la resurse de apă și ar veni la investiții în locul lui Pietriși și la resurse în locul lui Pureca cică se va duce Băviță care deja se vede director peste acest departament și „urlă” că va face el ordine.

Miza cea mare, și pentru care Prală este încă director, este clar modernizarea albiei râului Olănești și departamentul de investiții care să fie controlat de Gutău, prin omul său Pureca, că doar nu degeaba „latră” edilul pe unde apucă că el este în nu știm ce discuții cu cineva din Grecia pentru creionarea unui masterplan și un puz pe care îl vor face ei specialiștii care se pricep foarte bine la acest lucru și care i-au sfătuit ca și Consiliul Județean să facă parte dintr-un club de la Bruxelles să se poată obțină fonduri europene, pentru modernizarea albiei râului Olănești.

Declarații fără cap am putea spune și care ar complica lucrurile. Ne învârtim în jurul cozii precum un ceva în căldare, când totul e atât de simplu, dar complicăm și îmbârligăm pe toată lumea că așa ne place. O asociere între Primărie, ANAR, Hidroelectrica și chiar CFR (susțin cunoscătorii!), primăria fiind lider și s-ar putea accesa fonduri europene. Atât de simplu! Iar Consiliul Județean nu are nici o treabă în chestia asta. Aberații, ca de obicei, pentru aburit lumea, mai ales că există și o idee de acum 10-11 ani, dar care se pare că nu a vrut să se ia în calcul…

Dar, pe măsură ce ne mai dați declarații sucite de la un interviu la altul o să mai povestim. Chiar dacă nu ne pricepem noi la unele lucruri măcar avem gură și întrebăm. Speciliști mai găsim… slavă cerului!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.