690 total views

Un scenariu plauzibil ar trebui să dea de gândit celor ce se văd deja primari ai Râmnicului: Gutău și Rădulescu.

Screenshot_2016-02-22-06-33-09-1

Dacă primul crede că se bucură în continuare de simpatia râmnicenilor, cu toate condamnările pe care le-a avut, cu toți anii de pușcărie pe care i-a făcut (puțini cei drept, dacă luăm în calcul afacerile făcute din fruntea primăriei, care l-au făcut superbogat), Romeo Rădulescu are speranțe mari. În timp ce Gutău își caută un partid, spune el, chiar și mai mic, din partea căruia să candideze (acesta nu poate fi decât partidul lui Geoană, care recent s-a aliat cu PNL), Rădulescu încearcă să convingă social-democrații vâlceni să-i susțină candidatura.
Romeo Rădulescu s-a culcat pe urechea bleagă crezând că va fi susținut de o echipă mare și puternică. În primul rând că Gigi Matei încă nu s-a împăcat cu ideea impunerii de la centru, în prezent făcând sluji la Înalta Poartă a PSD-ului încercând să-l convingă pe sultanul Dragnea că a făcut cea mai proastă alegere. În al doilea rând, o parte din pesediștii, pe care Rădulescu crede că se poate baza la alegeri, se vor duce la alte partide, iar alții vor da votul altor candidați. Gutău crede că voturile social-democraților se vor îndrepta către el și că-l va zdrobi pe Romeo. Lucru care niciodată nu se va întâmpla.
Ar fi momentul ca în scenă să intre un candidat cinstit și curat, bine pregătit politic, care să le dea cu flit celor doi. Acesta ar putea fi Remus Grigorescu, profesor universitar, fost prefect și actual director al Bibliotecii Județene, Antim Ivireanul.
Ca să poată candida, Grigorescu ar trebui să părăsească PSD-ul și să treacă la un alt partid, fie el chiar și unul mai mic, care să-i asigure candidatura. Ar fi o mișcare înțeleaptă din partea lui și un câștig pentru vâlcenii sătui de PNL și PSD, două partide mari dar pline de oameni corupți. Remus Grigorescu se bucură de simpatia și sprijinul social-democraților și ar putea să acumuleze și voturile lor și astfel Gutău și Rădulescu ar deveni istorie.

Distribuie

Un comentariu

  1. Sa candideze Remus Grigorescu la primarie???? Cred ca este o gluma fff buna . Nu a mai candidat si apierdut? Este curat ca se spala . A fost inspector sef la Inspectoratul Judetean de invatamant de ce a fost demis? Ca a luat spaga 500 eoro. Hopa mitica nu este chiar asa . Trebuia sa fie din nou prefect de ce nu a mai fost pus in functie ? De bun ce este. Un plangacios . A fost refuzat de PNL, de ALDE, de PMP unde dracu sa se mai duca? Acasa el cu Busu si Lovin ( triunghiul bermudelor ) hahahaha . Cel mai mare perdant posibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.