269 total views

…de „greii” județului. Cine să fie oare acești indivizi care recurg la astfel de metode? Chici ghicitoarea mea!

Lăsând gluma la o parte, atitudinea primarului George Gîngu este una de luat în calcul și pentru alți primari, deoarece ca el mai sunt și alții, numai că se vaită doar pe la colțuri, dar dacă vor continua așa, își merită soarta. „Greii” județului, evident, nu pot fi decât Rădulescu și Gutău, iar dacă ei procedează ca atare, este doar pentru ca dvs, domnilor primari, politicieni, directori, le dați voie.

Deși tot Râmnicu știe că Gutău doar asta face – amenință, jignește, se răzbună, conduce dictatorial- acum a aflat și tot județul. Tot județul știe că „marele” Rădulescu a vândut PSD bucată cu bucată, lui Gutău. Tot județul știe că și-a distrus organizațiile locale pentru a face loc oamenilor lui Gutău. Nu este colț locuit din acest județ sau municipiu unde să nu se știe despre tandemul Gutău-Rădulescu și cât de nociv este. Dacă ei vor continua în acest stil, iar voi – primari, politicieni, directori de instituții – nu veți face public amenințările ori obligațiile politice la care vă supun – din iunie 2020 să nu vă mai plângeți.

George Gîngu, salutăm inițiativa de a face public aceste amenințări jalnice care, de fapt, ne arată că cei doi „grei” au scopuri pentru un grup de lucru restrâns, iar pentru cetățeni nici gram de respect. Declarațiile celor doi cetățeni – Gutău și Rădulescu – nu mai au credibilitate, deși pentru majoritatea nu au avut niciodată. Rădulescu îl invocă pe Dumnezeu în orice declarație, iar Gutău susține că rezolvă toate sesizările cetățenilor – nimic mai adevărat. Ambii rezolvă doar unde au interes!

Mesajul pentru cetățenii comunei Bujoreni din partea primarului George Gîngu

„Constat că această campanie de discreditare a primarului Gîngu și a piedicilor puse proiectelor comunitare are efect și vreau să mă fac bine înțeles:


,,TOT CE SE FACE ÎN COMUNA BUJORENI SE FACE PENTRU OAMENI”


Aviz celor ,,puternici” din acest județ…

Comuna Bujoreni nu se mai lasă manipulată, cetățenii au înțeles că lucrurile se fac corect și legal (gata cu șmecherii, interesele private în dauna celor publice). Partidele politice care vor să ia voturi la Bujoreni să demonstreze înainte ce fac pentru Bujoreni că de minciuni și promisiuni electorale suntem sătui… Mai devreme am primit un telefon care îmi transmitea că


dacă ,,nu voi fi ascultător” nu vom avea nici canalizare și nici gaze că supăr OAMENI Puternici și influenți și nu va fi bine…


Țineți minte: Doar Bunul Dumnezeu îmi dă putere și protecție, de restul treaba lor și a oamenilor care se lasă manipulați, eu voi continua conform jurământului depus: ,,Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Bujoreni. Așa să îmi ajute Dumnezeu! “. Așa au jurat și ei, dar au uitat demult..” text publicat pe contul personal al edilului.

Contactat, George Gîngu nu a putut fi găsit pentru un punct de vedere

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.