357 total views

Vineri, 20 decembrie 2013, ora 16.30, masteranzii Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii de Stat din Piteşti, cu filiala la Râmnicu Vâlcea, sunt aşteptaţi cu sacul de cadouri de către orfani, iar după ce vor fi oferite cadourile, se vor cânta colinde şi se vor spune poveştile cu Moş Crăciun, a spus Roxana Militaru, masterand la Universitatea de Stat din Piteşti, cu filiala la Râmnicu Vâlcea.

“Cartea este un cadou pe care îl poţi deschide din nou şi din nou…” Daruri pentru orfani de la masteranzi, ca urmare a unei tradiţii instituite în anii studenţiei, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă. Alături de profesori, ei se mobilizează în a strânge fonduri pentru a le oferi orfanilor cadouri de Crăciun. În colaborare cu Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul, Facultatea de Litere împlineşte 3 ani de când strânge fonduri pentru copiii de la Centrul de plasament Nr. 3 din Nord, cu speranţa şi încrederea ca această tradiţie să fie îmbrăţişată şi de noile generaţii de studenţi intraţi în cadrul Facultăţii de Litere.
Anul acesta, un important sponsor în demersul masteranzilor de a strânge fonduri pentru ajutor, a fost conf. univ. dr. Adrian Sămărescu, director editorial la “Tiparg”, care a donat din partea editurii 20 de pachete cu cărţi, acţionând în conformitate cu motto-ul editurii: “Suntem doi viteji din Împărăţia Luminii. Eu sunt TIP, iar el e fratele meu, ARG. Împreună îţi vom readuce CARTEA!”.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.