210 total views

Doar amenințări cu procese și nimic altceva promovează parlamentarul vâlcean, în loc să prezinte documente.

În urma unei emisiuni  la o televiziune locală, pe care o puteți viziona accesând link-ul atașat https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1861747573876782&id=185984674786422 de la minutul 2:15 până la minutul 8:50 deputatul Buican susține că cele relatate de noi sunt minciuni și ne dă în judecată. Dacă ne dă în judecată e fix problema lui, dar cu privire la minciuni îl întrebăm următoarele:

Domnule Buican, nu este adevărat că sunteți asociat în SC Lovagro SRL? Nu este adevărat că tatăl dvs., este administratorul societății? Nu este adevărat că Rebegel Gheorghe v-a eliberat adeverință de unde rezultă că aveți 530 oi? Că în 4 aprilie 2016 aveați 317 oi? V-am transmis adresă oficială, raspundeți! Să veniți să probați că în 4 aprilie 2016 în Registrul Național al Exploatațiilor erau 530 de oi și nu 317 cât spunem noi.

Dacă faceți dovada noi ne cerem scuze public și suntem de acord să vă plătim daune morale și materiale, dar dacă nu, să vă dați demisia, pentru că e penal rău de tot. Gata, pentru 3 luni de mandat care v-au mai rămas, nu mai prostiți pe nimeni. Și mai ușor cu amenințările de procese că nu ne intimidați.

Verificăm implicația dvs. și în mafia lemnului din Loviște?

Vreți să ne ocupăm și de subvenția pe lapte, că avem și acolo informații destule?

De retrocedările de pădure care v-au intrat în patrimoniu, vreți?

Vă informăm, în același timp, că nu suntem plătiți să facem anchete pentru Parchet și nici plângeri penale. Eu am făcut o anchetă jurnalistică, iar dacă nu știți să faceți diferența e treaba dumneavoastră. Când descopăr ilegalități le promovez în cadrul unor articole de presă și nu sunt obligată să le sesizez Parchetului ca să am credibilitate, ci cel în cauză, în speță, în cazul de față, dumneavoastră. Mai mult, știm că știți sigur că noi avem dovezi, dar nu știm de ce ne dați în judecată… că o să pierdeți.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.