120 total views

Aşa cum spuneam într-un alt material de presă, aleşi locali, dar şi primari, nu au curajul să vorbească. De fapt, aceştia vorbesc, dar nu în declaraţii oficiale. Pe surse, vă spunem că aceştia doresc o schimbare, fie de la O poziţie la Putere, fie invers. Însă, ceva îi reţine. Şi noi ştim ce anume, dar nu putem spune.

Nu există declaraţii oficiale, nu rămâne decât să ascundem acest lucru. Şi uite aşa, cum dl. Buican declara, acceptăm în continuare să „ocolim adevărul şi să spunem pe faţă, indiferent de motiv, fiecare cu motivul lui” şi „atunci copiii noştri vor trăi într-o ţară în care nu se mai poate trăi”( ameninţările – n.r.). Deci, încă o dată atragem atenţia, că nu este de cele mai multe ori, vina ziaristului că ştirea lui este lipsită de realitatea absolută.

Vă prezentăm, mai jos, declaraţia preşedintelui PNL, Cristian Buican, în care acesta se arată cât de corect este dumnealui în ceea ce priveşte „ordonanţa de traseism politic” dată de Guvernul Ponta:

„Se ştie foarte clar, că este o decizie a conducerii naţionale a Alianţei Creştin Liberale, de a nu primi aleşi locali din alte partide, în partidele componente ale acestei Alianţe. Însă, eu vă spun că, există destule cereri de la membrii PSD, aleşi locali care ar dori să se înscrie în PNL, inclusiv primari. Le-am precizat faptul că partidul nostru nu poate să-i primească în această perioadă pentru că nu ar fi corect. Ei au candidat pe lista altui partid, şi dacă nu mai aderă la principiile, dar mai ales la modul în care acel partid guvernează, au posibilitatea, oferită chiar de dl. Ponta, care se astepta să existe o migraţie masivă din opoziţie către putere, iată că nu e chiar aşa…. să se declare independenţi şi să spună, de ce, se declară independenţi. Eu ştiu, de ce se declară independenţi… pentru că există o presiune foarte mare a electoratului pe aleşii locali, pentru că ei nu pot, datorită politicii Guvernului Ponta, să-şi ducă la îndeplinire proiectele cu care s-au prezentat în 2012 în faţa cetăţenilor. Guvernul Ponta face o politică, care a redus aproape de zero investiţiile, şi mai ales pe cele în mediul rural. Astăzi, majoritatea primarilor suferă de lipsa de finanţare a proiectelor locale, fie ei din Opoziţie sau dela Putere.În judeţul Vâlcea, mai exista o problemă. Lumea a sesizat că Guvernarea PSD-istă, din 90 până astăzi, a judeţului, a dus judeţul la un dezastru economic. Oamenii nu au locuri de muncă şi primul om pe care se răzbună un cetăţean, este cel mai apropiat om al puterii, primarul. Se duc şi-şi varsă năduful pe primar, iar acesta nu are argumente atunci când este în partidul aflat la putere. Dacă se duce în zona independenţilor sau a opoziţiei, atunci le spune: “ne-au nenorocit ăştia dela Putere”. În consecinţă, s-ar putea ca în următoarea perioadă să observaţi că foarte mulţi aleşi locali, ai actualului arc guvernamental, din judeţul Vâlcea, se vor declara independenţi”.

Domnule Buican, de ce se tem aleşii dvs. de Putere, dacă sunt oameni corecţi?

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.