274 total views

Surse de încredere ne-au informat că între Buican și Gutău există o înțelegere despre care puțini știu, iar cei ce știu preferă să tacă, pentru că Buican nu uită și nu iartă.

GB

Miza intrării lui Gutău în PNL a fost aceea de a fi sprijinit de liberali pentru a pune mâna pe Primăria Râmnicului. Numai că, în urma scandalului declanșat de presa locală și centrală, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au fost nevoiți să se dezică de Mircia Gutău și să respecte statutul PNL. Astfel că Mircia a trebuit să-și găsească alt partid și s-a dus la verzi. Până aici, nimic nou sub soare.
Noutatea a apărut după ce Buican a fost văzut bătând județul, încercând să găsească oameni care să înființeze organizații ale Partidului Ecologist. Ceea ce înseamnă că înțelegerea dintre Gutău și Buican a rămas în picioare. Gutău, împreună cu ecologiștii lui, îl va sprijini pe Buican să câștige Consiliul Județean, iar Buican, împreună cu liberalii lui, îl va sprijini pe Gutău să câștige Primăria Râmnicului. Buican știe că are un candidat ”subțire” pentru Primăria Râmnicului, în persoana lui Grig Crăciunescu, care nu va avea nicio șansă în fața lui Gutău. De asemenea, mai știe că e înghesuială mare la Consiliul Județean și că are nevoie de sprijinul verzilor pentru votul decisiv. Cum verzii nu au avut niciodată o reprezentare corespunzătoare la nivelul județului, iar Gutău și Vețeleanu nu prea au trecere în teritoriu, Buican s-a angajat să-i întărească, făcându-le organizații de partid ecologist. Oare, liberalii știu că președintele lor, Cristi Buican, a devenit activistul numărul unu al altui partid?

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.