222 total views

 

De două zile, TV Etalon a fost scoasă de pe cablu la Păușești Măglași. Fără niciun avertisment anterior, fără nicio notificare prealabilă, firma de cablu, Tourimex, a decis scoaterea din grila de programe a singurei televiziuni din județ, care n-a făcut și nu face jocurile politice ale niciunui partid.

nicu-cismaruSe presupune că liberalii din localitate, în frunte cu actualul primar liberal Dorel Dediu, deranjați de contracandidatul de la PPU (sl), care a anunțat pe rețeaua de socializare facebook că va face dezvăluiri uluitoare despre activitatea ”obscură” a primarului în cele două mandate, a determinat PNL să acționeze în consecință, protejându-și candidatul. Contactat telefonic, candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Cismaru Nicolaie, ne-a declarat:

”Este un act de sabotaj electoral evident. Niciun asfalt electoral, pus peste noroaiele comunei Păușești Măglași, nu-l mai salvează pe Dediu și gașca lui. După data de 5 iunie, aceștia vor fi obligați să-și ia valizele și să plece. Deocamdată, ei încă mai speră că eu nu cunosc cum au atentat la banul public, cum s-au îmbuibat în cei opt ani de mandat. Am anunțat că voi publica aceste aspecte care reies din actele pe care le dețin. Pentru ca locuitorii din comună să creadă că am mințit și că nu am niciun document incriminatoriu, caracatița penelistă a acționat în consecință, forțând, probabil, cablistul să scoată TV Etalon de pe cablu, pentru a-mi închide gura. Îi informez și pe această cale, că în foarte scurt timp electoratul, care încă îl mai ține în brațe pe Dediu, din materialele pe care le voi publica, îi vor  vedea adevărata față. Dorel Dediu a comis o serie întreagă de ilegalități în perioada mandatelor sale și ține cu dinții de scaun, făcând tot posibilul să mă împiedice să-i iau locul. El știe că dacă voi fi ales primar, bine nu-i va fi, în sensul că voi scormoni toate acele proiecte cu care se laudă și, cu siguranță, voi descoperii cauzele proastei execuții. Aici miroase a parandărături, dar nu mă voi pronunța până la proba contrarie. Mă voi limita prin a spune că documentele pe care le dețin, sunt ca un bilet de dus direct în brațele Parchetului. Revenind la acest sabotaj electoral, fără precedent în istoria ultimilor 25 de ani, asistăm la o încercare de dictatură liberală pe care toți cetățenii, cu drept de vot din Păușești Măglași, trebuie s-o taxeze, ca atare, pe 5 iunie. Faptul că s-a încercat a se pune pumnul în gura presei, este un subiect care va lua ampluare națională.”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.