64 total views

Articolele publicației de provincie, despre ANAR și ABA Olt, au fost citite de cine trebuie și astfel considerăm că am contribuit consistent la ceea ce asistăm astăzi: detronarea lui Sandu Victor din fotoliul Apelor. Într-un cuvânt, de astăzi, 20 februarie 2018, Sandu Victor NU mai este directorul Administrației Naționale Apele Române (ANAR).

Iată că ”o fițuică online” a contribuit la luarea unei decizii corecte din partea ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș și anume, de a-l schimba pe Sandu Victor din fotoliul Apelor, cel care a reușit într-un timp relativ foarte scurt să întoarcă, la propriu, instituția cu fundul în sus, urmărindu-și propriile interese, dar și cele ale acoliților. După conducerea defectuoasă pe care acesta a avut-o la cârma Administrației Naționale Apele Române, să sperăm că nu va mai ocupa nici o funcție în acest sistem, nici măcar cea de director al ABA Argeș Vedea, așa cum își dorește acest mecanic de service auto.

Și cum răul trebuie tăiat de la rădăcină, să sperăm că ministrul Deneș își va îndrepta privirea și va face curățenia de primăvară și la nivel de ABA-uri, iar lista să înceapă cu Ștefan Prală, Daniel Băviță, Corina Tosu, Ilie Răboacă și compania. La nivel de ANAR, ca activitatea să se desfășoare în condiții normale, curățenia trebuie să înceapă cu Relu Adam și compania.

Așadar, schimbările ar putea să aducă Administrația pe un făgaș normal de activitate și toate relele făcute de mecanici să fie spălate cu ”Ape limpezi”.

Vom reveni!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.