202 total views

….fracțiile reciclabile cu gunoiul menajer, potrivit informațiilor oferite chiar de dumneavoastră. Pe lângă faptul că acest program de colectare selectivă, începe cu o întârziere de 4 luni de zile (era obligatoriu să înceapă cu data de 1 iulie și nu la finele lui octombrie) totul se face deocamdată doar pentru cetățenii care locuiesc la case. Deci, nici măcar întârziat programul nu începe pentru toți cetățenii, dar probabil că Romprest îi va taxa pe toți, că se pricepe…

Așadar, administrația locală dă publicității informații despre finalizarea achiziției de saci pentru colectarea selectivă, expune programul de distribuire a acestora, spune că fiecare cetățean va primi și un pliant informativ despre modalitatea de colectare a deșeurilor și cel mai important, atenție!, că sacii cu deșeurile reciclabile vor fi preluați de către operator în aceeași zi cu deșeurile reciclabile.

Păi, bine, domnule primar, după ce că Romprest a încălcat de nenumărate ori contractul și nu ați luat nici o măsură, acum îl încălcați dumneavoastră? Cum adică Romprest să colecteze sacii reciclabili în aceeași zi cu menajerul? Cum? Păi, atunci, despre ce colectare separată mai vorbim? Ne explicați cum va face Romprest transportul pentru cele 4 fracții reciclabile? Vor defila în ziua colectării câte 5 mașini (4 fracții reciclabile și gunoiul menajer) una după alta?

Dacă ne puneți pe noi să selectăm deșeurile reciclabile pe cele 4 fracții, în 4 saci diferiți, dar Romprest o să-i încarce în aceeași mașină, înseamnă că sunteți cea mai slabă administrație în materie de gestionare e deșeurilor.

Comunicat

„Ca urmare a finalizării achiziţiei celor 1.268.000 de saci pentru colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile, luni 21 octombrie, demarează distribuirea primei tranşe de 317.200 de saci la aproximativ 8.000 de gospodării – case particulare din municipiu, după următorul calendar (simultan cu programul de colectare a deşeurilor):

Luni, 21 octombrie 2019: cartierele Copăcelu, Căzăneşti, Libertăţii, Ferdinand;

Marţi, 22 octombrie 2019: cartierele Inăteşti, Buda, 1 Mai, Petrişor;

Miercuri, 23 octombrie 2019: cartierele Ostroveni, Nord şi Goranu (prima jumătate);

Joi, 24 octombrie 2019: cartierele Goranu (a doua jumătate), Feţeni, Râureni, Stolniceni;

Vineri, 25 octombrie 2019: zonele Ştirbei Vodă, Centrală, Dealul Malului.

Totodată, va fi oferit şi un pliant informativ despre modalitatea corectă de colectare a deşeurilor reciclabile. Sacii cu deşeurile astfel colectate vor fi preluate de către operatorul Romprest Energy SRL în aceeaşi zi cu deşeurile reziduale, conform actualului program de colectare. Pentru alte informaţii privind distribuirea sacilor menajeri şi colectarea selectivă a deşeurilor poate fi contactat operatorul de salubrizare Romprest Energy la numărul de telefon 0250.731.734”.

„Colectăm separat pentru un Râmnicu mai curat”, dar transportăm cu gunoiul..murdar…

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.