243 total views

Aseară la un post de televiziune local a fost invitat preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Rm. Vâlcea PDL, Grig Crăciunescu.

Acesta, după ce  timp de 20 de minute s-a învârtit în jurul unei singure întrebări adresată de moderator, după alte zece minute s-a ridicat şi a ieşit din emisiune. Motivul, unul simplu: moderatorul avea o discuţie în direct cu fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale Rm. Vâlcea, Romeo Rădulescu.

Grig Crăciunescu, în emisiunea la care a fost invitat, în 25 de minute nu a reuşit să lege două fraze, ameţind întrebarea moderatorului cu tot felul de alte argumente şi spunând decât: că Biroul Politic Judeţean a selectat oamenii care fac parte acum din noua Organizaţie Municipală Rm. Vâlcea PDL, că nu depinde de el când vor fi alegeri la Municipiu pentru alegerea unui preşedinte, că organizaţiile din secţiile de votare trebuie refăcute, altfel nu se pot face alegeri şi cam…..atât, în 25 de minute de emisiune, moderatorul nereuşind în final să afle de la invitat răspunsul pe care-l aştepta şi anume, dacă Romeo Rădulescu va putea face echipă cu el.

Ba mai mult, când invitatul moderatorului, Romeo Rădulescu a intrat în direct, discuţia a degenerat şi nu am mai înţeles decât faptul că s-au jignit reciproc, deoarece o discuţie normală nu se mai poate avea între membrii actuali sau foşti ai BPL-PDL Rm Vâlcea. Aceştia, în cele din urmă, nu au putut ţine, cum vă spuneam, o discuţie coerentă reproşându-şi fiecare celuilalt, care este mai nesimţit sau mai mincinos.

Romeo Rădulescu l-a acuzat în continuu pe Grig Crăciunescu  că este “cel mai mare mincinos, că minciunile la el sunt o normalitate, că este şantajabil şi că vinde oamenii în altă parte, că minte când spune că Biroul Politic Local este impus de Biroul Politic Judeţean, că ştie toată lumea că el minte, că este mort după funcţii şi calcă pentru asta pe orice”…. şi multe alte acuze. Acesta a mai susţinut în intervenţia sa telefonică, că el nu stă la masă cu trădătorii şi nu va face echipă cu mincinoşii, că el nu păcăleşte şi nu vrea să fie păcălit, că este corect şi că nimeni nu-l poate acuza de faptul că minte sau că a păcălit pe cineva.

În replică, Gric Crăciunescu îl acuză pe Romeo Rădulescu spundu-i că este “nesimţit”.

Că sunteţi sau nu sunteţi mincinoşi şi nesimţiţi stimabililor, o ştim cu toţii, dar să vă jigniţi într-o emisiune unde sigur v-au văzut mulţi râmniceni este RUŞINE! Vă pleacă oamenii din partid pentru că nu vă mai suportă. Şi unde pleacă? chiar la PSD, la partidul unde voi, opoziţia, îi faceţi “Baroni Locali”. Păi normal că se duc la PSD, pentru că acolo, oricum i-aţi face voi, pdl-iştii, pnl-iştii: “Baroni Locali, hoţi sau mincinoşi” – ei sunt uniţi, sunt o echipă la bine şi la rău, nu ies pe posturile de televiziune ( şi aici mă refer strict la PSD Vâlcea) să se acuze reciproc. Acum înţelegeţi stimabililor de ce vă pleacă şi o să vă mai plece oameni din organizaţii? E cazul să puneţi punct cât mai repede la scandalul politic ce se perpetuează la dvs. în partid. V-aţi făcut destul de râs !

Stimaţi cititori, trageţi şi dvs. o concluzie a celor mai sus scrise şi vedeţi încă o dată, pe cine, noi suntem invitaţi de fiecare dată să….

 ….VOTĂM ÎN ACEST ORAŞ !

Setea de putere nu mai are limite!

Raţiunea în PDL Vâlcea, nu există !

Scandalul pentru funcţiile din PDL, continuă!

“BPJ trece printr-o perioadă NEAGRĂ”, a spus Cosmin Constantinescu în intervenţia telefonică din aceaşi emisiune.

 

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.