271 total views

Rotary Club Râmnicu Vâlcea a organizat vineri, 28 iunie 2019, Ceremonia Rotirii Colanului. Diana Ionescu, președinte în anul Rotarian 2018 – 2019 a predat Colanul noului președinte Bogdan Pistol, nu înainte de a trece în revistă câteva dintre proiectele realizate.

Stimularea performanței în educație și cultură și grija pentru copiii cu autism au reprezentat principalele preocupări. Rotary Club Râmnicu Vâlcea a continuat proiectul “Ajutor și grijă pentru copiii cu autism” prin strângerea de fonduri în cadrul Balului de Caritate Rotary și dotarea centrului de la fosta Grădiniță nr. 3 din zona Nord, cu 5 calculatoare cu monitoare, 5 imprimante și o rampă de acces în instituție. Conștient că în regulamentul Rotary Internațional mandatul de președinte este de un an și irepetabil, Bogdan Pistol și-a propus ca perioada mandatului său să conteze și să aducă un plus în comunitatea vâlceană. La eveniment a fost prezentă și studenta de schimb prin YEP (Youth Exchange Program) long term OLIVIA SAILER găzduită de clubul nostru pentru un an, perioadă care se apropie de final și care a constituit și pentru noi și pentru Olivia o experiență deosebită. În aceeași seară s-a facut schimbul de președinți și la Rotary Club Rm. Vâlcea – Cozia. Mulțumim colegilor noștrii de la Clubul Rotary Râmnic și tuturor celor care ne-au fost alături.

Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2019-2020, Bogdan Pistol

Ce este Rotary?

Rotary este o organizaţie de oameni de afaceri și de specialişti, membri ai cluburilor Rotary, reuniţi pe plan mondial în Rotary Internațional, care oferă sprijin umanitar și comunitar, promovând cele mai înalte standarde etice în oricare dintre activitățile umanitare și profesionale și contribuind la instaurarea climatului de bunăvoinţă si de pace în întreaga lume.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.