177 total views

Valcenii mai hatri de fel au constatat cum un virus se raspandeste rapid in Ramnic de vreo doua zile. Adica, chiar de cand cunoscuta Maria Tudor se hotaraste cu greu daca sanatatea ii permite sa dea ochii cu procurorii de la PICCJ intr-un caz de evaziune evaluat la aproape 10 mil euro. Si parafrazand o zicere populara… ce face closca, fac si puii de aur…, se pare.

bavita daniel

Băviță, concediu fara plata de la ABA Olt

Cum spuneam, taman acum se gasira si Bavita si Raboaca sa – si prelungeasca perioadele de mers pe burta, ca-i apa mica. Primul a intrat in concediul fara plata direct din medical nemaidand pe la locul de munca. Cel de-al doilea, si-a prelungit concediul medical. Precizam ca ambii figureaza in organigrama ABA Olt.

Ce e drept in institutia la care presteaza cei amintiti, ANAR deruleaza un control amanuntit care-i priveste si pe ei.
Culmea coincidentelor, tot de vreo doua saptamani pe site-ul curentul.ro apar frecvent articole tendentioase ce par a avea drept scop discreditarea actualei conduceri ANAR şi ABA Olt si punerea de presiune mediatica pe decidentii care ar indrazni sa se atinga de onoarea si, mai ales, contractele de munca ale lui Bavita & Co.

Sa fie treaba oabla, se aude ca adeverintele medicale le sunt eliberate celor doi de doctorul IPJ Valcea, Cristian Trasca. Cum ar veni, la o adica, vardistul alearga presupusul infractor si medicul il face scapat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.