1,001 total views

Viceprimarul Virgil Pîrvulescvu îndeamnă râmnicenii să urmărească un clip de aproape două minute, pentru a înțelege cum funcţionează lucrurile în ţară şi în oraş.

În podcast-ul distribuit, un politician explică de ce incompetența este mai gravă decât corupția. Acesta spune că nu trebuie să fii corupt sau trădător, este suficient să fii incompetent și de aici pornește tot, susținând cu tărie că cel mai mare blestem asupra politicii românești nu este corupția, deși și asta este dar se poate rezolva, este incompetența! Așadar, plecând de la aceste vorbe, Virgil Pîrvulescu spune că este nevoie de schimbări radicale, la viitoarele alegeri să nu mai fie aceleași partide cu aceiași oameni politici de zeci de ani.

„Este nevoie de schimbări radicale. Vă îndemn să mă analizați pe mine; acum sunt văzut drept oaia neagră, dar nu vă întrebați de ce? Sunt singurul care a avut demnitate să nu facă niciun compromis. Am fost împreună cu USR și știți bine ce s-a întâmplat. Cu ce greșesc faţă de cetățean dacă nu vreau să mă vând și doresc să fac o schimbare în administrația locală? Gândiți-vă și analizați. În viaţă mai vorbesc și faptele. Acum 3 ani, la alegeri, au fost mulți care strigau „jos hoția” și apoi au ajuns să fie “prieteni” cu cei pe care îi considerau drept hoţi. Sunt singurul care nu a făcut compromisuri, cu riscul să îmi fac dușmani chiar și din cei pe care îi consideram prieteni.

Acum, voi puteţi judeca dacă aveți încredere într-un om vertical sau în cei care sunt „gospodari cu interese”. În ultimii ani de administrație ai actualului primar, câţi dintre voi puteți spune că ați dus-o mai bine? Că aveți un trai mai bun datorită actualului primar? Că se construiește și se atrag fonduri, asta nu ne încălzește prea mult pe noi, asta este doar o bucată dintr-un întreg. Este necesară, dar nu este pentru ca cetățeanul să aibă și el un trai mai bun și să aibă posibilitatea să își vadă familia în orașul în care au crescut. Copiii și nepoții au ajuns să vină acasă doar de sărbători de cât de bine o ducem în acest oraș.

Trebuie să înțelegem că atât se poate din partea administrației locale și că avem nevoie și de un trai mai bun, în afară de construcții de nu mai ai loc de ele în oraș. Asta asigură bunăstarea doar unei mici comunități care, din păcate, iese la vot de fiecare dată și alege primarul pentru întreaga comunitate. De aceea, îndemnul meu este ca în 2024 să ieșiți masiv la vot să le arătați cine deține puterea”.

accesati link pentru a viziona podcast     –    https://fb.watch/jh2cjbfK_6/

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.