Loading

…o societate cu contracte (30!) în valoare de 180.000.000 euro, primite în ultimii doi ani. Vorbim despre un SRL de „avarie”, cum o definesc unii constructori, a CNAIR ce nu are nici o legătură cu Theodora Prală, Ștefan Prală sau cu alți „înalți” din Vâlcea, dar are cu statul. Numai cu statul!

Directorul general al SC Construcții Generale Oltenia, societate cu punct de lucru în Brezoi, dar înregistrată fiscal în Sector 1 București, Marian Ciocazan Nedelcu, într-o discuție telefonică, confirmă faptul că Bentley-ul pe care Theodora Prală și-a permis să-l parcheze în curtea Primăriei, sfidând orice conduită profesională, aparține societății „administrată” de el.

Ea, Theodora, a avut Bentley-ul „împrumutat” 3 zile pentru… „bună purtare”. Ciocazan susține că angajata Primăriei Râmnicu Vâlcea i-a fost șofer pe drumul Constanța – Râmnicu Vâlcea – că el a băut cam mult, șoferul lui (puștiul de 30 de ani are și șofer!!!) a trebuit să rămână în București, iar el nu avea cu ce să vină la Vâlcea. Nu are rost să mai explicăm și cum a ajuns Theodora la mare sau ce rol a avut și Valentin, prietenul lui Ciocazan, în plimbarea de câteva ore. Cert este că ea s-a oferit să-i fie șofer, iar pentru „bună purtare”, cum spuneam mai sus, s-a ales pentru câteva zile cu Bentley-ul (până se trezea Ciocazan din „pileală”).

În tot acest timp, tânăra focoasă cu poftă de viață, „a omorât” Bentley-ul pe drumurile locale fix până a fost observată de „pierzător”, pe care voia să-l facă gelos, un interlop mărunt pe piața locală, dar se pare că mare pe alte meleaguri și cu care ea a ajuns și în instanță. Pe scurt, cam asta este povestea Bentley-ului de fizte cu bentițe care ne indică faptul că Theodora Prală se cam bagă în combinații periculoase, făcând „sacrificii” pentru a avea confortul dorit cu care era obișnuită, dar pe care începe să-l piardă.

După publicarea articolelor, angajata statului a recurs la un comportament care dpndv o să-i dăuneze pe viitor. Vorba proverbului: „cum îți așterni, așa vei dormi!”.

Despre Construcții Generale Oltenia…

Ultimul contract atribuit acestei societăți este în data de 7 septembrie 2021 pentru executarea lucrărilor de întreținere curentă: „întreținere poduri, pasaje, podețe, tuneluri. Întreținerea zidurilor de sprijin și prevenirea efectelor inundațiilor – pe o perioadă de 4 ani – DRDP Craiova, Lot 1 SDN Craiova, Lot 2 SDN Drobeta Turnu Severin, Lot 3 SDN Târgu Jiu, Lot 4 SDN Râmnicu Vâlcea, Lot 5 SDN Slatina”, în valoare de 2 milioane de euro (10.500.000 lei), unde Râmnicu Vâlcea are o valoare contractuală de 17.000.000 lei – cel mai scump Lot!

…sau cel din 6 septembrie 2021 care este pentru „întreținere clădiri și facilități necesare întreținerii drumurilor pentru 4 ani” DRDP Craiova Lot 1- SDN Craiova, Lot 2 – SDN Drobeta Turnu Severin, Lot 3 – SDN Tg Jiu, Lot 4 – SDN Râmnicu Vâlcea, Lot 5 – SDN Slatina, Lot 6 – DRDP Craiova Central și ACI – 1-3”, în valoare tot de 2 milioane de euro (10.000.000 lei), unde Râmnicu Vâlcea are o valoare contractuală de 4.500.000 lei, fiind tot cel mai scump Lot! Și lista poate continua!!!

În 2020 societatea figurează cu 10.730.000 lei cifră de afaceri, un profit de 4.700.000 lei, înregistrând un număr de 24 de angajați. Totul doar în ultimii doi ani, în condițiile în care am trecut prin pandemie cu mari restricții, dar o perioadă totuși în care unii suspect au excelat. Totuși, Marian Ciocazan Nedelcu, din profitul societății își achiziționează mașini de lux pe care le „împrumută” fetelor pentru diverse alte beneficii la schimb.

Iată de ce în România lucrările sunt extrem de scumpe, pentru ca administratorii/constructorii să se îmbogățească peste noapte – vile și mașini de lux. SC Construcții Generale Oltenia SRL este o societate vâlceană care se pare că doar ea intră pe ușa din față a CNAIR, ceea ce este extrem de dubios, mai ales că pe portalul SICAP aceasta nu apare, în ultimii 4 ani, cu nici o achiziție!!! Totuși, contracte extrem de mari atribuite direct de o instituție publică ce aparține de un minister!!!

Care este modul în care obține contractele cu CNAIR? Vom încerca să aflăm! Marian Ciocazan ne-a mărturisit că are linii de credit pentru investiții serioase, dar de fapt acestea vedem că sunt în mașini de lux! Vom reveni cu alte detalii despre contractele CNAIR cu Construcții Generale Oltenia, o firmă care iată, din profit își achiziționează mașini de lux și nu investește în utilajele necesare pentru lucrările antamate!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.